Tworzenie dzwonków dla iPhone & iPod
Napisano 31 sierpnia 2008 - 20:06
Napisano 31 sierpnia 2008 - 22:55
Napisano 01 września 2008 - 00:26
Ale po co ci np 41s jak iPhone tego nie przyjmie 40sek MAXno mi tez z audiko smiga ale jak zrobic tam dzwonek dłuzszy niz 41s:>? czy sa moze inne strony takie jak ta na ktorych sie da zrobic dłuzszy dzwonek?
ja tam w iTunie dzwonki robię nie na stronie audiko coś tam
Napisano 01 września 2008 - 23:40
Napisano 02 września 2008 - 11:11
Napisano 05 września 2008 - 17:51
witam
przerobilem dzwonki na stronce w/w (audiko) ale gdy zalozmy wrzucilem do iphona dzwonek nr 1 i nr 2 iphone pokazuje np dwa dzwonki nr 1 a nie widzi tego drugiego .... nie wiem o co chodzi pomorzcie...
mam ten sam problem, przerobilem kilka dzwonkow(kazdy ma po 30 sekund) i jak wrzucam tylko po jednym dzwonku to jest ok. Problem pojawia sie, kiedy mam np dzwon "1", "2" i "3" i chce je wszystkie wrzucic do iphone, wtedy widzi mi trzy dzwonki "1"... spotkal sie ktos z czyms takim ?
Napisano 08 września 2008 - 00:13
Napisano 19 września 2008 - 14:09
Napisano 20 września 2008 - 13:29
Napisano 22 września 2008 - 16:40
Napisano 22 września 2008 - 17:25
Witam serdecznie :-)mam problem jak zreszta chyba wszyscy na tym forum z IPHONEM 3G 16GB-a wiec w moim ITUNES po lewej stronie menu nie figuruje mi Ringtones inne foldery sa tylko tego nie ma tak ze nie moge przeniesc zadnego dzwonka jak rowniez zobaczyc jakie dzwonki figuruja,i chyba szlag mnie wnet trafi :-),jesli ktos moze pomoc jakos. Zaluje naprawde ze sprzedalem moja nokie N95 :-( to byl telefon !!Ale coz czlowiek sie zawsze na cos musi skusic a potem jak przemysli to zaluje,jedynie pozostal mi w tym IPHONIE dobry internet,pozdrawiam Wszystkich na forum iWitam
Po przeczytaniu tego postu mam takie pytanie ponieważ się uczę w tej dziedzinie a napisałeś że trzeba przerobić do rozszerzenia mp3r czy jakośok wszystko mam zrobione ale później piszesz że cytuję "wrzucamy do iPhona do katalogu /Library/Ringtones" jak to zrobić opisz to dokładnie bo jestem laikiem dzięki .....
Napisano 22 września 2008 - 17:37
Witam serdecznie :-)mam problem jak zreszta chyba wszyscy na tym forum z IPHONEM 3G 16GB-a wiec w moim ITUNES po lewej stronie menu nie figuruje mi Ringtones inne foldery sa tylko tego nie ma tak ze nie moge przeniesc zadnego dzwonka jak rowniez zobaczyc jakie dzwonki figuruja,i chyba szlag mnie wnet trafi :-),jesli ktos moze pomoc jakos. Zaluje naprawde ze sprzedalem moja nokie N95 :-( to byl telefon !!Ale coz czlowiek sie zawsze na cos musi skusic a potem jak przemysli to zaluje,jedynie pozostal mi w tym IPHONIE dobry internet,pozdrawiam Wszystkich na forum i
iTunes - Preferencje - Ogólne.
Napisano 22 września 2008 - 22:17
Kiedyś w to się bawiłem korzystałem z "iPhoneRingToneMaker" świetny program.
Po wczytaniu utworu ustawiamy gdzie dokładnie ma nam przyciąć kawałek po czym samodzielnie uploaduje nam go do iPhone (oczywiście wymaga iTunes)
Zgadza sie, swietny jest , tylko skad pobrac wersje z nr seryjnym ? Masz to gdzies na kompie ? Jak tak , to zrob upload , bedziemy wszyszczy wdzieczni
Napisano 23 września 2008 - 09:13
Napisano 23 września 2008 - 16:18
Napisano 23 września 2008 - 17:46
Polecam stronkę --> [url=http://audiko.net]Audiko[/url]
Bardzo intuicyjna... wrzucamy *.mp3, określamy sobie przedział czasowy naszego dzwonka i czekamy na konwersje. Potem ściagmy pliczek już w gotowym formacie na naszego iP i wgrywamy w odpowiedni katalog na naszym cudeńku
dziekuje dziala!!!!!!
Napisano 23 września 2008 - 22:05
dziekuje dziala!!!!!!
:):grin: :grin:
Heh... nie ma za co
Napisano 26 września 2008 - 03:19
dziś ściągnąłem program o nazwie "iRinger" z torentz.com (czy jakoś tak:P) programik waży 3mb i jest chyba najprostszym programem do robienia dzwonków, jak mamy utwor który chcemy przerobić na dzwonek to otwieram go w programie, klikamy przycisk save i gotowe:) dzwonek sam wysyła się do biblioteki iTunes:)
Ale chciałem się wgłębić i zamienić dźwięk e-mail (dzwonek gotowy) Tylko nie wiem jak dostać się do plików iphona:/ podobno winncomander daje rade, próbuje ale nie wiem jak ktoś pomoże??
POLECAM PROGRAMIK U GÓRY!! iRinger po co się męczyć?
Napisano 16 października 2008 - 22:00
Witam,
dziś ściągnąłem program o nazwie "iRinger" z [url=http://torentz.com]torentz.com[/url] (czy jakoś tak:P) programik waży 3mb i jest chyba najprostszym programem do robienia dzwonków, jak mamy utwor który chcemy przerobić na dzwonek to otwieram go w programie, klikamy przycisk save i gotowe:) dzwonek sam wysyła się do biblioteki iTunes:)
Ale chciałem się wgłębić i zamienić dźwięk e-mail (dzwonek gotowy) Tylko nie wiem jak dostać się do plików iphona:/ podobno winncomander daje rade, próbuje ale nie wiem jak ktoś pomoże??
POLECAM PROGRAMIK U GÓRY!! iRinger po co się męczyć?
Na Audiko polecam przed zrobieniem dzwonka wyszukanie go w bazie, maja calkiem spora. Popularne kapele maja przerobione wiekszosc piosenek, w tym niektore w kilku wersjach (rozne fragmenty utworu itp).
Napisano 27 października 2008 - 19:02
Napisano 03 listopada 2008 - 20:55
czy ktos moze mi pomuc w jakis sposób mój gg 7729437 lub tez mail blazej-30@o2.pl prosze pomuzcie mi
Napisano 13 grudnia 2008 - 00:12
mam pytanie- jak sciagnac/ wgrac dzwonek do iPhone- nie odblokowanego?
pzdr
---- Dodano 13-12-2008 o godzinie 02:16 ----
witam moderatorzeNie wiem po co tyle kombinowania:
Oto szybszy i prostszy sposób::
Wymagania
- iTunes 7.5 [na innych nie próbowałem] - iPhone 1.1.2
- iTunes 7.6 i iPhone 1.1.3 [dzięki danki]
W iTunes klikamy raz na utwór w naszej bibliotece, następnie prawy przycisk i Przekształć zaznaczenia na AAC, po skonwertowaniu prawy przycisk myszy na nowym pliku i Pokaż w Eksploratorze Windows, zmieniamy rozszerzenie z m4a na m4r i wrzucamy do iPhona do katalogu /Library/Ringtones
W ten oto sposób mamy dznowek jaki długi chcemy
Dzwonek wgrany tym sposobem nie pokaże się jako "własne dzwonik" tylko zostanie dodany do listy dzwonków istniejących. Nazwa będzie identyczna z nazwą naszego pliku.
Nie moge pozbyc sie koncowki m4a po zmianie nazwy na m4r
i Nie mam w iPhone katalogu : library/ ringtones
nie mam odblokowanego phona- czy to w tym jest problem ?
prosze o pomoc
PZDR
---- Dodano 13-12-2008 o godzinie 02:20 ----
witamMAM PYTANIE DLACZEGO U MNIE NA PALRINGO WYSKAKUJE JAKIS DZIWNY BLAD ze login nie przyjety oraz the server responded login incorrect mam iphona 3g po jailbreaku wersja softu 2.1
czy ktos moze mi pomuc w jakis sposób mój gg 7729437 lub tez mail blazej-30@o2.pl prosze pomuzcie mi
czasem Parlingo wyrzuca gg, czasem program sie zacina, ale jest jeszcze masa innym programow do sciagniecia w App Store i wiekszosc z nich jest za darmo, polecam ' Nimbuzz ' gg, skype, msn.... wszystko smiga i dziala , jest tez np ' Fring ' darmowy lub ' IM+ '
PZDR
Napisano 16 grudnia 2008 - 02:52
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych