Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Tworzenie dzwonków dla iPhone & iPod

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
195 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Tworzenie dzwonków dla iPhone & iPod (0 użytkowników oddało głos)

1. Fajnie wkońcu długie dzwonki (1 głosów [25.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.00%

2. do bani poco to komu (3 głosów [75.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 75.00%

3. nie mam jeszcze iPhone (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#126 mazor

mazor
  • 18 postów

Napisano 31 sierpnia 2008 - 20:06

dobra wsio fajno, mam plik 36 sekund, najpierw w aac potem zmienilem nazwe na .m4r i jak przenosze do ringtones to itiunes go nie widzi?

#127 michalniusz

michalniusz
  • 293 postów
  • SkądWrocław

Napisano 31 sierpnia 2008 - 20:53

Nie wiem ;) Dalej się będę upierał przy Audiko.net ;)

#128 mazor

mazor
  • 18 postów

Napisano 31 sierpnia 2008 - 22:55

hmm dziala:P

#129 tores.

tores.
  • 1 149 postów
  • SkądMontrouge

Napisano 01 września 2008 - 00:26

no mi tez z audiko smiga ale jak zrobic tam dzwonek dłuzszy niz 41s:>? czy sa moze inne strony takie jak ta na ktorych sie da zrobic dłuzszy dzwonek?

Ale po co ci np 41s jak iPhone tego nie przyjmie 40sek MAX

ja tam w iTunie dzwonki robię nie na stronie audiko coś tam

#130 nigass80

nigass80
  • 171 postów
  • SkądDortmund, DE

Napisano 01 września 2008 - 23:40

nie dziala ta strona audiko :( na wszystkie sposoby nie chce mi dodac dzwonka :/ wszystko probowalem i nic caly czas pokazuje tylko te beznadziejne dzwonki marimba etc :( mam soft 2.0.2 pomocy!

#131 kjurand

kjurand
  • 1 postów

Napisano 02 września 2008 - 11:11

Dzwoniki do IPhonea Witam Kupiłem właśnie IPhonea wersja oprogramowania 2.02 i nie mogę wrzucić swoich dzwonków zmieniłem już plik m4r i dodałem do bibloteki dzwonki przerzxuciłem do dzwonków w Iphonie i synchronizuję i nic się nie dzieję Pomocy!!!!!

#132 gamp

gamp
  • 3 postów

Napisano 05 września 2008 - 17:51

witam
przerobilem dzwonki na stronce w/w (audiko) ale gdy zalozmy wrzucilem do iphona dzwonek nr 1 i nr 2 iphone pokazuje np dwa dzwonki nr 1 a nie widzi tego drugiego .... nie wiem o co chodzi pomorzcie...

mam ten sam problem, przerobilem kilka dzwonkow(kazdy ma po 30 sekund) i jak wrzucam tylko po jednym dzwonku to jest ok. Problem pojawia sie, kiedy mam np dzwon "1", "2" i "3" i chce je wszystkie wrzucic do iphone, wtedy widzi mi trzy dzwonki "1"... spotkal sie ktos z czyms takim ?

#133 kmbartkowiak

kmbartkowiak
  • 41 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 08 września 2008 - 00:13

gamp: u mnie było tak samo, przeczytałem gdzieś, że trzeba dzwonki synchronizować, a nie wrzucać tak poprostu do iPhone'a (uważaj bo jak włączysz automatyczną synchronizację dzwonków to włączy się synchronizacja muzyki!- niestety nie zauważyłem tego i całą muzykę mi usunęło z iP :/). Ja robię w ten sposób, że najpierw wrzucam gotowe dzwonki do biblioteki na komputerze i stamtąd je "przeciągam" do iPhone'a ;)

#134 Marucins

Marucins
  • 861 postów

Napisano 19 września 2008 - 14:09

Kiedyś w to się bawiłem korzystałem z "iPhoneRingToneMaker" świetny program. Po wczytaniu utworu ustawiamy gdzie dokładnie ma nam przyciąć kawałek po czym samodzielnie uploaduje nam go do iPhone (oczywiście wymaga iTunes)

#135 AniaReznikov

AniaReznikov
  • 1 postów

Napisano 20 września 2008 - 13:29

Cały ranek przeglądałam neta, czytałam prubowałam 100 różnych rzeczy a wystarczy Audiko. POLECAM chyba u wszystkich zadziała Pozdrawiam

#136 Sisar

Sisar
  • 254 postów
  • SkądKraków

Napisano 22 września 2008 - 16:40

audiko tak ale podczas synchronizacji iTunes mówi, że iPhone nie może odtworzyć dzwonka i nie będzieon zsynchronizowany...

#137 cris29

cris29
  • 1 postów

Napisano 22 września 2008 - 17:25

Witam

Po przeczytaniu tego postu mam takie pytanie ponieważ się uczę w tej dziedzinie a napisałeś że trzeba przerobić do rozszerzenia mp3r czy jakoś :) ok wszystko mam zrobione ale później piszesz że cytuję "wrzucamy do iPhona do katalogu /Library/Ringtones" jak to zrobić opisz to dokładnie bo jestem laikiem dzięki ..... :)

Witam serdecznie :-)mam problem jak zreszta chyba wszyscy na tym forum z IPHONEM 3G 16GB-a wiec w moim ITUNES po lewej stronie menu nie figuruje mi Ringtones inne foldery sa tylko tego nie ma tak ze nie moge przeniesc zadnego dzwonka jak rowniez zobaczyc jakie dzwonki figuruja,i chyba szlag mnie wnet trafi :-),jesli ktos moze pomoc jakos. Zaluje naprawde ze sprzedalem moja nokie N95 :-( to byl telefon !!Ale coz czlowiek sie zawsze na cos musi skusic a potem jak przemysli to zaluje,jedynie pozostal mi w tym IPHONIE dobry internet,pozdrawiam Wszystkich na forum i

#138 Fearless

Fearless
  • 171 postów
  • SkądPoznań

Napisano 22 września 2008 - 17:37

Witam serdecznie :-)mam problem jak zreszta chyba wszyscy na tym forum z IPHONEM 3G 16GB-a wiec w moim ITUNES po lewej stronie menu nie figuruje mi Ringtones inne foldery sa tylko tego nie ma tak ze nie moge przeniesc zadnego dzwonka jak rowniez zobaczyc jakie dzwonki figuruja,i chyba szlag mnie wnet trafi :-),jesli ktos moze pomoc jakos. Zaluje naprawde ze sprzedalem moja nokie N95 :-( to byl telefon !!Ale coz czlowiek sie zawsze na cos musi skusic a potem jak przemysli to zaluje,jedynie pozostal mi w tym IPHONIE dobry internet,pozdrawiam Wszystkich na forum i

iTunes - Preferencje - Ogólne.

#139 luck1985

luck1985
  • 924 postów
  • SkądPoznań

Napisano 22 września 2008 - 22:17

Kiedyś w to się bawiłem korzystałem z "iPhoneRingToneMaker" świetny program.

Po wczytaniu utworu ustawiamy gdzie dokładnie ma nam przyciąć kawałek po czym samodzielnie uploaduje nam go do iPhone (oczywiście wymaga iTunes)

Zgadza sie, swietny jest , tylko skad pobrac wersje z nr seryjnym ? Masz to gdzies na kompie ? Jak tak , to zrob upload , bedziemy wszyszczy wdzieczni ;) Program rewelacja , tylko zebym wiedzial , ze po 3 piosenkach skonczy sie przygoda , to bym od razu dawal je na iphone ;)

#140 kummer

kummer
  • 2 002 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 22 września 2008 - 23:56

Audiko dzwonek nie może być dłuższy niż 40 sekund

#141 luck1985

luck1985
  • 924 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 września 2008 - 09:13

to audiko to strona ;p A ja programu szukalem .Dzieki , tez dobre ;)

#142 Sisar

Sisar
  • 254 postów
  • SkądKraków

Napisano 23 września 2008 - 16:18

..no a czemu pisze podczas synchro że iphone nie może odtworzyć takiego dzwonka ? :(

#143 Myszkaa@

Myszkaa@
  • 3 postów

Napisano 23 września 2008 - 17:46

Polecam stronkę --> [url=http://audiko.net]Audiko[/url]
Bardzo intuicyjna... wrzucamy *.mp3, określamy sobie przedział czasowy naszego dzwonka i czekamy na konwersje. Potem ściagmy pliczek już w gotowym formacie na naszego iP i wgrywamy w odpowiedni katalog na naszym cudeńku :)

dziekuje dziala!!!!!!:):):grin: :grin: :D

#144 michalniusz

michalniusz
  • 293 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 września 2008 - 22:05

dziekuje dziala!!!!!!:):):grin: :grin: :D

Heh... nie ma za co :) Cieszę się, że mogłem pomóc :) Życzę przyjemnych chwil ze swoimi dzwonkami :)

#145 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 26 września 2008 - 03:19

Witam,
dziś ściągnąłem program o nazwie "iRinger" z torentz.com (czy jakoś tak:P) programik waży 3mb i jest chyba najprostszym programem do robienia dzwonków, jak mamy utwor który chcemy przerobić na dzwonek to otwieram go w programie, klikamy przycisk save i gotowe:) dzwonek sam wysyła się do biblioteki iTunes:)

Ale chciałem się wgłębić i zamienić dźwięk e-mail (dzwonek gotowy) Tylko nie wiem jak dostać się do plików iphona:/ podobno winncomander daje rade, próbuje ale nie wiem jak ktoś pomoże??

POLECAM PROGRAMIK U GÓRY!! iRinger po co się męczyć?

#146 hoffander

hoffander
  • 3 postów

Napisano 16 października 2008 - 22:00

Witam,
dziś ściągnąłem program o nazwie "iRinger" z [url=http://torentz.com]torentz.com[/url] (czy jakoś tak:P) programik waży 3mb i jest chyba najprostszym programem do robienia dzwonków, jak mamy utwor który chcemy przerobić na dzwonek to otwieram go w programie, klikamy przycisk save i gotowe:) dzwonek sam wysyła się do biblioteki iTunes:)

Ale chciałem się wgłębić i zamienić dźwięk e-mail (dzwonek gotowy) Tylko nie wiem jak dostać się do plików iphona:/ podobno winncomander daje rade, próbuje ale nie wiem jak ktoś pomoże??

POLECAM PROGRAMIK U GÓRY!! iRinger po co się męczyć?

Na Audiko polecam przed zrobieniem dzwonka wyszukanie go w bazie, maja calkiem spora. Popularne kapele maja przerobione wiekszosc piosenek, w tym niektore w kilku wersjach (rozne fragmenty utworu itp).

#147 goplay

goplay
  • 105 postów
  • Skądsilesia

Napisano 27 października 2008 - 19:02

Witam, mam iP z softem 2.1 (iPhone z Orange) nie widze katalogu "Library" - robie cos zle czy nie powinienem widziec tego katalogu?? Używam do wgrywania dźwięku iPhoneBrowser. Z gory dzieki za wskazówki Pozdrawiam

#148 BLAZEJ77

BLAZEJ77
  • 8 postów

Napisano 03 listopada 2008 - 20:55

MAM PYTANIE DLACZEGO U MNIE NA PALRINGO WYSKAKUJE JAKIS DZIWNY BLAD ze login nie przyjety oraz the server responded login incorrect mam iphona 3g po jailbreaku wersja softu 2.1
czy ktos moze mi pomuc w jakis sposób mój gg 7729437 lub tez mail blazej-30@o2.pl prosze pomuzcie mi

#149 KasiaiPhone

KasiaiPhone
  • 53 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 00:12

hey
mam pytanie- jak sciagnac/ wgrac dzwonek do iPhone- nie odblokowanego?
pzdr

---- Dodano 13-12-2008 o godzinie 02:16 ----

Nie wiem po co tyle kombinowania:

Oto szybszy i prostszy sposób::

Wymagania

- iTunes 7.5 [na innych nie próbowałem] - iPhone 1.1.2
- iTunes 7.6 i iPhone 1.1.3 [dzięki danki]

W iTunes klikamy raz na utwór w naszej bibliotece, następnie prawy przycisk i Przekształć zaznaczenia na AAC, po skonwertowaniu prawy przycisk myszy na nowym pliku i Pokaż w Eksploratorze Windows, zmieniamy rozszerzenie z m4a na m4r i wrzucamy do iPhona do katalogu /Library/Ringtones

W ten oto sposób mamy dznowek jaki długi chcemy :)

Dzwonek wgrany tym sposobem nie pokaże się jako "własne dzwonik" tylko zostanie dodany do listy dzwonków istniejących. Nazwa będzie identyczna z nazwą naszego pliku.

witam moderatorze
Nie moge pozbyc sie koncowki m4a po zmianie nazwy na m4r
i Nie mam w iPhone katalogu : library/ ringtones :(
nie mam odblokowanego phona- czy to w tym jest problem ?
prosze o pomoc
PZDR

---- Dodano 13-12-2008 o godzinie 02:20 ----

MAM PYTANIE DLACZEGO U MNIE NA PALRINGO WYSKAKUJE JAKIS DZIWNY BLAD ze login nie przyjety oraz the server responded login incorrect mam iphona 3g po jailbreaku wersja softu 2.1
czy ktos moze mi pomuc w jakis sposób mój gg 7729437 lub tez mail blazej-30@o2.pl prosze pomuzcie mi

witam
czasem Parlingo wyrzuca gg, czasem program sie zacina, ale jest jeszcze masa innym programow do sciagniecia w App Store i wiekszosc z nich jest za darmo, polecam ' Nimbuzz ' gg, skype, msn.... wszystko smiga i dziala , jest tez np ' Fring ' darmowy lub ' IM+ '
PZDR ;)

#150 Anzelmny

Anzelmny
  • 2 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 02:52

Sposob na tworzenie dzwonkow do Iphonka ktora podal LoBo jest zdecydowanie najlepszy.Swietne to dziala na moim software 2.2 JB :) Dzieki LoBo .

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych