Witam,
planuje zakup zegarka od Appla do używania codziennego. Nie wiem jakie są różnice pomiędzy apple watchem generacji 8 a najnowszym modelem z serii SE. Czy ktoś mógłby pomoc w określeniu który model będzie lepszy.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 09 stycznia 2023 - 15:38
Witam,
planuje zakup zegarka od Appla do używania codziennego. Nie wiem jakie są różnice pomiędzy apple watchem generacji 8 a najnowszym modelem z serii SE. Czy ktoś mógłby pomoc w określeniu który model będzie lepszy.
Napisano 09 stycznia 2023 - 15:45
Lepszy jest series 8 oczywiście.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 09 stycznia 2023 - 15:51
A 'różnice' są tutaj: https://www.apple.co.../watch/compare/
Naprawdę, trochę samodzielności, a nie wszystko na tacy.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 09 stycznia 2023 - 17:44
Różnice to są oczywiste - kwestia czy są warte pieniędzy. Z "przewag" ósemki to na mój gust - ECG, monitorowanie temperatury i saturację oddam bez bólu, ale always on display i do tego większy jest wart pieniędzy (żyłem bez tego, ale trudno wrócić do gorszego) ale czy aż 1100-1200 PLN - tego nie powiem.
Napisano 21 października 2023 - 22:26
Jak wyłączyć zawsze włączony wyświetlacz Apple Watch SE?A 'różnice' są tutaj: https://www.apple.com/pl/watch/compare/
Naprawdę, trochę samodzielności, a nie wszystko na tacy.
Napisano 21 października 2023 - 22:48
Nijak, bo SE nie ma Always On Display.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 22 października 2023 - 14:55
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych