Od mniej więcej dwóch tygodni nie wiem dlaczego włącza mi się z automatu muzyka. Prawdopodobnie dotykam touchpada plus jakiś klawisz i muzyka sama gra. Czy da się coś z tym zrobić? Nawet pisząc ten post mi się włączyła

Muzyka sama się włącza
Napisano 25 października 2022 - 08:25
Napisano 25 października 2022 - 13:41
Stawiam, że masz zdefiniowany skrót klawiszowy otwierający Apple Music.
Posiłkuj się poniższym i sprawdź czy da się coś namierzyć i ew. poprawić:
https://support.appl...4/12.0/mac/12.0
Napisano 25 października 2022 - 17:22
Stawiam, że masz zdefiniowany skrót klawiszowy otwierający Apple Music.
Posiłkuj się poniższym i sprawdź czy da się coś namierzyć i ew. poprawić:
https://support.apple.com/pl-pl/guide/mac-help/mchlp2864/12.0/mac/12.0
Sprawdziłem niestety nie mam żadnego skrótu związanego z muzyką. Maca mam od lutego i było ok. Od dwóch tygodni zaczeły się te problemy.
Napisano 25 października 2022 - 18:44
Napisano 26 października 2022 - 00:26
Generalnie być może problem nie dotyczy wyłącznie macOS. Czasami kiedy w łóżku wieczorem odpale iPada i włożę słuchawki, muzyka zaczyna sama grać. Najgorsze jest to, że ze dwa razy bylo tak, że ta muzyka z iPada zaczęła grać, kiedy wyjalem i schowałem słuchawki, co obudziło wszystkich dookoła.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 26 października 2022 - 07:21
Jakiej przeglądarki używasz? Mam czasami tak samo, głównie jak mam otwartych kilka zakładek w chrome. Obstawiam rzeczywiście jakiś skrot, ciężko mi trafić jaki, bo pisze nie patrząc na klawe
Chrome. Tylko od poczatku bylo ok teraz cos nagle sie samo zrobilo. Ja nic nie ustawialem
Napisano 26 października 2022 - 08:50
Napisano 26 października 2022 - 11:29
A mi od dzisiaj przestały działać klawisze od sterowania muzyką. Wciskałem fn + play / stop i do dzisiaj działało
Studio M2, Mini M1, iPhone 13
Napisano 26 października 2022 - 17:54
a widzicie mozliwe przyczyny tych zmian ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych