iPhone 13 Pro zacina się podczas ładowania
Napisano 17 lipca 2022 - 07:02
Czy pozostaje reklamować telefon? Trochę jestem wkurzona biorąc pod uwagę cenę tego telefonu i takie błahe problemy.
Pozdrawiam
Napisano 17 lipca 2022 - 08:33
2. Jaki jest używany kabel?
3. Zasilacze „oryginalne” kupione w nieautoryzowanych przez Apple punktach to często najnowszy chłam. Zalecam kupić takowy w porządnym miejscu albo zdecydować się na rozwiązanie innej firmy (Belkin, Anker czy inny).
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 17 lipca 2022 - 13:31
2. Kabel z pudełka, oryginalny
3. No właśnie tego sie obawiam, ale powiedzieli mi ze jest z oryginalnej dystrybucji, więc już sama nie wiem
Napisano 17 lipca 2022 - 13:48
Próbowałaś podłączać gdzieś indziej, poza domem? Może są jakieś przebicia elektryczne, lub coś podobnego.
Napisano 17 lipca 2022 - 13:53
Próbowałaś podłączać gdzieś indziej, poza domem? Może są jakieś przebicia elektryczne, lub coś podobnego.
Próbowałam w innym domu i wydaje sie spoko, tylko najgorsze że to jest dosyc nieregularne i czasem działa czasem nie
Napisano 17 lipca 2022 - 14:05
Próbowałam w innym domu i wydaje sie spoko, tylko najgorsze że to jest dosyc nieregularne i czasem działa czasem nie
Czyli zarówno u sprzedawcy, jak i w innym domu nie udało Ci się zaobserwować tych problemów. Postaraj się jeszcze porobić trochę testów w tym kierunku, bo jeśli masz coś nie tak z instalacją elektryczną w domu, warto ten problem namierzyć. Nie tylko z powodu tego telefonu.
Napisano 17 lipca 2022 - 14:58
Czyli zarówno u sprzedawcy, jak i w innym domu nie udało Ci się zaobserwować tych problemów. Postaraj się jeszcze porobić trochę testów w tym kierunku, bo jeśli masz coś nie tak z instalacją elektryczną w domu, warto ten problem namierzyć. Nie tylko z powodu tego telefonu.
Tak, tylko czy to kwestia tego, skoro nie ma problemu z ładowaniem słuchawek, głośnika, dwóch innych telefonów itd?
Napisano 17 lipca 2022 - 15:49
Tak, tylko czy to kwestia tego, skoro nie ma problemu z ładowaniem słuchawek, głośnika, dwóch innych telefonów itd?
Trudno powiedzieć. Ale jeżeli okaże się, że jedynym czynnikiem, który decyduje o poprawności działania telefonu będzie instalacja elektryczna, to te słuchawki i inne przedmioty nie będą istotnym argumentem. Zdecydowanie potestuj w innych miejscach.
Napisano 17 lipca 2022 - 17:31
A może to jakieś problemy z siecią Wi-Fi? Podczas ładowania wysyłane są zdjęcia, robiony backup. Może sieć jest wtedy niewydajna?
Napisano 18 lipca 2022 - 14:15
A może to jakieś problemy z siecią Wi-Fi? Podczas ładowania wysyłane są zdjęcia, robiony backup. Może sieć jest wtedy niewydajna?
Sprawdzę jak na danych działa, bo wifi ostatnio faktycznie mi zwolniło i może to jest przyczyną.
Napisano 18 lipca 2022 - 14:20
Czekajcie, ale co ma wspólnego szybkość wifi z ładowaniem?
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 18 lipca 2022 - 14:28
To, że podczas ładowania dzieje się magia. Np. synchronizacja z chmurą po WiFi.Czekajcie, ale co ma wspólnego szybkość wifi z ładowaniem?
Napisano 18 lipca 2022 - 14:43
I przez wolne (jeśli w ogóle) połączenie sieciowe telefon przycina pisanie literek? No jakoś mi się to nie klei.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 18 lipca 2022 - 17:59
- wopo lubi to
BEKO MCNA406E40ZXBN HarvestFresh Nofrost A++ || ELECTROLUX EW6F329SP PerfectCare || ELECTROLUX ESF74661RX || Rubin 714p || Paseratti 1.9 TDI
Napisano 19 lipca 2022 - 22:07
Jednak to nie wifi, zacina tak samo z, jak i bez:( pożyczyłam teraz ładowarkę appleowską od znajomego i zobaczę, czy nie w ładowarce wina
Napisano 20 lipca 2022 - 07:13
Jakiej mocy jest ładowarka? Natknąłem się na ciekawy wątek na forum Apple i jest mnóstwo ludzi mających problem z 13/13 Pro jeśli używają ładowarki 20W. Jest to identyczny problem jak Twój - telefon zaczyna się zacinać i sprawia wrażenie jakby dostawał zadyszki. Pomaga użycie ładowarki o mniejszej mocy - 5W lub 10W. Do tej pory nikt nie znalazł rozwiązania, niestety.
Powodem będzie najprawdopodobniej wadliwa seria 20W ładowarek, bo część osób rozwiązała problem wymieniając ładowarkę na nową.
BEKO MCNA406E40ZXBN HarvestFresh Nofrost A++ || ELECTROLUX EW6F329SP PerfectCare || ELECTROLUX ESF74661RX || Rubin 714p || Paseratti 1.9 TDI
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych