Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Macbook AIR/PRO M2 2022 – dyskusja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
77 odpowiedzi w tym temacie

#76 burton70

burton70
  • 145 postów
  • SkądCzeski Cieszyn, CZ

Napisano wczoraj, 09:43

Co do dobrych cen to na lantre można kupić M2 Pro w tej lepszej wersji (czyli silniejszy procesor - 12 core CPU i 19 Core GPU oraz dysk 1TB) za 7999zł - wcześniej był za 8499zł.

Ja kupiłem tą wersję trochę ponad pół roku temu za 9499zł - trochę boli aż taka obniżka w tak krótkim czasie.

Pocieszę Cię bo każdego z nas prędzej czy później "zabolą" nowe ceny starszych sprzętów. Tego Aira, którego wymieniłem post wyżej kupiłem za 4199 zł plus AirPods 4 za 199 zł :D To jest dopiero interes ;) Jak będę miał okazję to z ciekawości porównam pracę ze zdjęciami Aira córy ze swoim Pro.

MacBook Pro 14" M3 | iPhone 16 Pro 256 GB l AirPods 4

#77 masseur

masseur
  • 66 postów

Napisano dziś, 12:00

Ja czekam aż m2 spadnie poniżej 4000. Do codziennego przeglądania neta powinien mi wystarczyć. Ostatnio była promka w Komputroniku m2 16GB, wersja z 10 corowym GPU za 3999. Niestety nie zdążyłem kupić. Ciekawe kiedy następna taka.
I ciekawe czy ceny M3 zaczną spadać jakoś na początku przyszłego roku. Niby do codziennego użytku styknie mi m2, ale jakby m3 miało spaść do jakichś 4200-4300 zł to w sumie czemu nie

Oczywiście mówię o Air

Użytkownik masseur edytował ten post dziś, 12:01

#78 kollar

kollar
  • 1 postów

Napisano dziś, 14:31

Ja czekam aż m2 spadnie poniżej 4000. Do codziennego przeglądania neta powinien mi wystarczyć. Ostatnio była promka w Komputroniku m2 16GB, wersja z 10 corowym GPU za 3999. Niestety nie zdążyłem kupić. Ciekawe kiedy następna taka.
I ciekawe czy ceny M3 zaczną spadać jakoś na początku przyszłego roku. Niby do codziennego użytku styknie mi m2, ale jakby m3 miało spaść do jakichś 4200-4300 zł to w sumie czemu nie

Oczywiście mówię o Air

można sprawdzić ceny w niemieckich sklepach internetowych, z dostawą +- w tej samej cenie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych