Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Mail otwiera się i zaraz zamyka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 pakub

pakub
  • 3 postów

Napisano 24 lutego 2022 - 18:56

mam problem z app mail. Po uruchomieniu, po 2 sekundach aplikacja się zaraz zamyka. Kątem oka widzę w ciągu tych 2 sekund nawet ściąga jakieś wiadomości - ale coż z tego jak zaraz się zamyka i tak w kółko.  Wczoraj w nocy system się automatycznie aktualizował do OS Monterey 12.2.1. Wersja mail 15.0. Może ktoś może coś podpowiedzieć....

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 391 postów

Napisano 24 lutego 2022 - 22:37

A co w logach?

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 pakub

pakub
  • 3 postów

Napisano 27 lutego 2022 - 10:56

system raportuje m.in :

Application Specific Information:
*** Terminating app due to uncaught exception 'NSInternalInconsistencyException', reason: 'This method must be called in the NegotiatingAuthentication state'
terminating with uncaught exception of type NSException
abort() called

nie wiem co mógłbym jeszcze podesłać ... ?

#4 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 391 postów

Napisano 27 lutego 2022 - 11:57

Całego loga, dużo więcej. Wrzuć na pastebin.com albo inne dpaste.org.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#5 pakub

pakub
  • 3 postów

Napisano 27 lutego 2022 - 12:41

wrzuciłem  http://dpaste.org/56Am 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych