Jak w temacie ,da się podpiąć Ipada Air 2 do monitora i korzystać z niego jak z komputera ?

Ipad Air 2 - podpięcie do monitora
Posted 14 November 2021 - 20:51
Posted 14 November 2021 - 20:57
Tak.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 14 November 2021 - 20:59
Może tak troche więcej na ten temat np. w jaki sposób ?
Posted 14 November 2021 - 21:03
No to 'może tak' zadawaj sensowne pytania? Zapytałeś, czy da się. Da się,
Musisz kupić przejściówkę, na przykład taką: https://www.apple.co...na-cyfrowe-av (albo jakąś podróbę na własne ryzyko), podpinasz i działa.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 14 November 2021 - 21:42
faktycznie nie sprecyzowałem pytania ,tak czy siak dziękuje za odpowiedż.
Posted 14 November 2021 - 21:48
Edited by Mikołaj Maciejko, 14 November 2021 - 21:49.
Posted 15 November 2021 - 00:09
Faktycznie, konkretnie ta jest na -c. Ale na lightning też są (ja mam akurat podróbę jakąś z amazona, ma hdmi i vga).
Posted 15 November 2021 - 15:33
Posted 15 November 2021 - 18:18
Generalnie teraz jak się da używać tego jak człowiek (myszką i klawiaturą), to od biedy można z tego zrobić komputer 'do jutuba i pisania w łerdzie'.
Co do 'można film obejrzeć', to na tej mojej podróbie nie działa content DRM na zewnętrznym ekranie.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users