Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Ipad-Jaki do 3500 zł

• This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 Deathlock

Deathlock
  • 41 posts

Posted 04 November 2021 - 20:04

Witajcie,

Jakiego Ipada kupię od ręki, budżet 3500zł

Zastosowanie:

Przeglądanie stron, social media, YouTube, netflix, gra lords mobile

Ipad z lte bo nie zawsze będe mieć dostęp do wifi.

Czy przy ściągnięciu kilku filmów/seriali do offline wystarczy 64gb. Nie posiadam jeszcze innego sprzętu z ios więc nie wiem ile zużywają miejsca aplikacje ios.

Budżet max 3500 najlepiej jakiś sklep gdzie mógłbym na raty kupić.

#2 winmaciek

winmaciek
  • 6908 posts
Posted 04 November 2021 - 20:10

iPad Air lub mini będą dobrym wyborem. Ten pierwszy ma większy ekran, ten drugi jest trochę szybszy. Oba mieszczą się w założonym budżecie, także to kwestia osobistych preferencji. 

MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular

Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware. 

#3 Deathlock

Deathlock
  • 41 posts

Posted 04 November 2021 - 20:11

iPad Air lub mini będą dobrym wyborem. Ten pierwszy ma większy ekran, ten drugi jest trochę szybszy. Oba mieszczą się w założonym budżecie, także to kwestia osobistych preferencji. 

A jak z ilością miejsca 64 wystarczy bo dopłata do większej ilości to aż 800 zł ale czy potrzeba ?

#4 winmaciek

winmaciek
  • 6908 posts
Posted 04 November 2021 - 20:14

Raczej nie moim zdaniem. Jakbym miał wybrać między modułem komórkowym a pamięcią, to bym jednak wolał lepszą łączność. Kiedyś jak się synchronizowało dane przez iTunes to miało większe znaczenie, obecnie dzięki chmurze i wszechobecnemu szybkiemu internetowi nie jest to aż tak dokuczliwe. Jakby było tak, że zamierzasz edytować dużo filmów (czy coś w tym stylu), to tam faktycznie lepiej jest mieć dużo miejsca. 

MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular

Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware. 

#5 Deathlock

Deathlock
  • 41 posts

Posted 04 November 2021 - 20:31

W pracy nie bardzo magę np podłączać się do wifi dlatego lepiej wziąć kartę e sim i pakiet własnego internetu.

Mówimy o mini 6 generacja z a15 Bionic i o air 4 generacja ? Jest tyle modeli a ja laik który nigdy nie miał ios.

#6 shevchenko1987

shevchenko1987
  • 866 posts

Posted 04 November 2021 - 20:39

Tak, dokładnie o nich mówimy  :rolleyes:

 MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) |  iPhone 15 Pro (128 GB) |  Watch Ultra 2 |  AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex |  TV 4K (64 GB)

#7 Deathlock

Deathlock
  • 41 posts

Posted 04 November 2021 - 22:02

A skoro już temat założyłem to podpytam odrazu

#8 ftpd

ftpd

Nie.

• 24354 posts

Posted 04 November 2021 - 23:15

A skoro już temat założyłem to podpytam odrazu

Nie. Jeden wątek - jedno zagadnienie.

I zacznij pisać po polsku, bo aż oczy bolą.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users