Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak usunąć subskrypcje z kalendarza Iphone 8 ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Filip1995

Filip1995
  • 11 postów

Napisano 04 listopada 2021 - 19:50

Witam wpadła mi subskrypcja o nazwie PL Holidays do kalendarza w Iphonie 8 i nie mogę jej usunąć czy da się tego jakoś pozbyć bez ewentualnego formatowania telefonu ? Dodam że w ustawieniach kalendarza nie ma opcji usunięcia tej subskrypcji. Z góry dziękuje za pomoc.

#2 Geble

Geble

• 1 183 postów

Napisano 05 listopada 2021 - 19:17

To chyba każdemu wpadło, nie wiem skąd się to wzięło, jest u mnie, u żony, u znajomych z pracy. Nie da się tego usunąć w żaden sposób.

BEKO MCNA406E40ZXBN HarvestFresh Nofrost A++ ||  ELECTROLUX EW6F329SP PerfectCare  ||  ELECTROLUX ESF74661RX  || Rubin 714p  ||  Paseratti 1.9 TDI

#3 soczekpl

soczekpl
  • 3 288 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 05 listopada 2021 - 19:26

To chyba każdemu wpadło, nie wiem skąd się to wzięło, jest u mnie, u żony, u znajomych z pracy. Nie da się tego usunąć w żaden sposób.

Tak, dwa dni temu to dodali. Trochę na początku to denerwowało, zwłaszcza mając dużo dat w kalendarzu, ale w sumie po kilku dniach uznałem, że to przydatne.

Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2

#4 sheepysheep

sheepysheep
  • 1 289 postów

Napisano 05 listopada 2021 - 19:35

Hm, no ja dopiero zauważyłem. W sumie dziwne, że nie można odhaczyć na nie - ale jak dla mnie funkcja ok.

#5 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 340 postów

Napisano 05 listopada 2021 - 20:53

Ja mogę po prostu odznaczyć ptaszka i się nie wyświetla.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#6 sheepysheep

sheepysheep
  • 1 289 postów

Napisano 05 listopada 2021 - 21:30

U mnie zablokowane. Dziwne.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych