Witajcie.
Jak wygląda awaryjność tych przystawek?? Czy są one w miarę bezawaryjne?? Nie widzę nigdzie takich informacji. W sieci też nie udało mi się znaleźć informacji nt. awaryjności Apple TV.
Będę wdzięczny za jakieś opinie i informacje.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 22 października 2021 - 09:13
Witajcie.
Jak wygląda awaryjność tych przystawek?? Czy są one w miarę bezawaryjne?? Nie widzę nigdzie takich informacji. W sieci też nie udało mi się znaleźć informacji nt. awaryjności Apple TV.
Komputer Apple Mini Mac 2012, 16GB, SSD 512GB + iPhone 8 RED 256GB
Napisano 22 października 2021 - 09:15
Witajcie.
Mam 4K 1 gen od 3 lat. Nic sie nigdy nie działo
Napisano 22 października 2021 - 09:33
W internecie nie ma wzmianek o awaryjności, bo nikt nie pisze, że mu wciąż działa. Mam to samo, co Krzysztof od dnia premiery i zero problemów.
Napisano 22 października 2021 - 09:58
U mnie w domu jest 4K 1 generacji i sobie od paru lat spokojnie działa. Niby jest część ruchoma (wiatrak), ale tak naprawdę tego typu urządzenie przez 99,9% czasu stoi to w stabilnych warunkach temperaturowych, nie jest rzucane czy upuszczane na ziemię, także jeśli nie ma jakiejś poważnej wady konstrukcyjnej (typu puszczające luty z początku X360), to będzie działać aż skończy się wsparcie software’owe. A ATV w przeciwieństwie do konsol nie grzeje się ciagle (bo niby przy czym, przy odtwarzaniu filmów?), także tu ryzyko jest jeszcze mniejsze. I nawet znam osobę, która ciągle ciśnie na ATV 2 generacji (tak, to 720p).
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych