AW SE z LTE czy bez?
Napisano 24 września 2021 - 12:56
Napisano 24 września 2021 - 13:45
Jeśli masz wykupiony plan dla eSIM na zegarek to tak.
A orientujesz sie jak z bateria przy tak intensywnym uzytkowaniu na lte? Ile mniej wiecej moze zejsc procent przez 2h sluchania muzyki na lte ?
Napisano 24 września 2021 - 13:53
A orientujesz sie jak z bateria przy tak intensywnym uzytkowaniu na lte? Ile mniej wiecej moze zejsc procent przez 2h sluchania muzyki na lte ?
Jeżeli masz wykupiony plan lte i aplikacja wspiera słuchanie muzyki na Apple Watch. Nie wiem, czy YouTube music tak ma, być może tak. Odnośnie korzystania z samego lte to jest to bardzo słaby pomysł. Ja często biegałem, przed kontuzją, z samym zegarkiem plus muzyka z Apple Music - muzyka ściągnięta do biblioteki, czyli offline. Bateria znikała bardzo szybko, bo ogólnie bateria w każdym AW jest słaba.
Użytkownik damianmajk edytował ten post 24 września 2021 - 13:56
Napisano 24 września 2021 - 14:07
Jak będziesz aktywnie używał LTE w zegarku, to bateria leci w oczach.
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Napisano 24 września 2021 - 17:55
No więc sama dopiero co wymieniłam tydzień temu na taki z LTE i mam SE. Sytuacja przez pierwsze dni była taka, że ow oczach bateria schodziła. Byłam załamana i nawet myślałam o reklamacji. Obecnie po wejściu WatchOS8 wszystko się u mnie ustabilizowało i powiem szczerze jest cacy. Dziś gadałam przez niego jak najęta, słuchałam muzy (AppleMusic)... nie wiem ile, ale naprawdę dużo. Myślę, ze było ok. 2 godzin muzyki i z drugie tyle rozmów. I po 8 godzinach zużycie wynosiło u mnie 26%. Potem już nie patrzyłam, ale obecnie jest jeszcze 60% baterii, z tym że mamy ok. 12 godzin.
Użytkownik Sag edytował ten post 24 września 2021 - 18:27
Napisano 24 września 2021 - 21:20
Wytrzyma spokojnie 1 dzień co najmniej. Wieczorem na sen można podłączyć do ładowania.
Pro 2012, 14 Pro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych