Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 12 pro - po upadku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 random__

random__
  • 2 postów

Napisano 06 sierpnia 2021 - 20:32

Cześć, jak w tytule od tego zdarzenia nie działa w nim tylny aparat(Czarny ekran), ani latarka w żadnej aplikacji.

Sprawdzałem telefon przy użyciu aplikacji TestM Hardware. Ultra Wide Camera działa normalnie, natomiast tylny aparat, oraz aparat z obiektywem nie przechodzą testu.

Kolejnym problemem jest nagrzewanie sie telefonu, kiedy nic z nim nie robie przez co bateria sie szybciej rozładowuje.

Byłbym wdzieczny, gdyby ktoś wytlumaczył, co się dzieje z tym telefonem i ewentualnie wycenił koszty naprawy.

#2 MC_

MC_
  • 6 937 postów

Napisano 07 sierpnia 2021 - 05:21

Telefon jest uszkodzony w wyniku upadku, a wycena jest możliwa dopiero po jego rozebraniu.
  • 5b46927ee6 lubi to

iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE

#3 random__

random__
  • 2 postów

Napisano 07 sierpnia 2021 - 09:35

Telefon jest uszkodzony w wyniku upadku, a wycena jest możliwa dopiero po jego rozebraniu.

To wiedzialem od poczatku, chcialbym bardziej dowiedziec sie co moze (ale nie musi) byc w nim uszkodzone

jeszcze chcialbym sie dopytac, czy rozladowywanie telefonu moze miec cos wspolnego z tym, ze nie wykrywa aparatu ani latarki

Użytkownik random__ edytował ten post 07 sierpnia 2021 - 09:37

#4 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 351 postów

Napisano 07 sierpnia 2021 - 09:58

Idź do serwisu, tu nie ma co dywagować.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#5 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5 067 postów
Napisano 07 sierpnia 2021 - 13:51

Spadłem ze schodów i boli mnie coś w brzuchu. Czy możecie wytłumaczyć, co się dzieje i wycenić koszty naprawy?
  • 5b46927ee6 lubi to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych