Samoczynna zmiana głośności na maksymalną
Napisano 28 czerwca 2021 - 11:01
Od kilku dni zauważyłem, że 1-2 razy dziennie telefon sam ustawia poziom głośności na maksymalną.
Przed chwilą zdarzyło się to w momencie sprawdzania aktualizacji w AppStore, innym razem podczas przeglądania aplikacji
na ekranie głównym.
Reset telefonu nie pomaga, w ustawieniach mam wyłączone zmienianie głośności przyciskami dla dzwonków i alertów. Nie wykonywałem jeszcze odtwarzania telefonu.
Spotkaliście się z podobnym problemem?
Napisano 28 czerwca 2021 - 12:20
Nie kombinuj z fontem. Jeśli z jakichś dziwnych powodów 'piszesz posty w notatniku', a potem je przeklejasz, to albo naucz się kopiować bez formatowania, albo tego nie rób.
Tym razem poprawiłem, w przyszłości będę to wywalał bez litości. Szarych mini-literek na białym tle nie da się czytać.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 28 czerwca 2021 - 15:06
Ja mam podobnie z samoczynną zmianą głośności za każdym razem kiedy telefon połączy się z samochodem. Nie ważne czy przez bluetooth czy kablem, ale za każdym razem zmienia się na maxa i po rozłączeniu muszę zmieniać z powrotem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych