Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Samoczynna zmiana głośności na maksymalną

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 TheMan

TheMan
  • 191 posts

Posted 28 June 2021 - 11:01

Mam iPhone X z systemem iOS 14.6.

Od kilku dni zauważyłem, że 1-2 razy dziennie telefon sam ustawia poziom głośności na maksymalną.
Przed chwilą zdarzyło się to w momencie sprawdzania aktualizacji w AppStore, innym razem podczas przeglądania aplikacji
na ekranie głównym.
Reset telefonu nie pomaga, w ustawieniach mam wyłączone zmienianie głośności przyciskami dla dzwonków i alertów. Nie wykonywałem jeszcze odtwarzania telefonu.

Spotkaliście się z podobnym problemem?

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24178 posts

Posted 28 June 2021 - 12:20

Nie kombinuj z fontem. Jeśli z jakichś dziwnych powodów 'piszesz posty w notatniku', a potem je przeklejasz, to albo naucz się kopiować bez formatowania, albo tego nie rób.

Tym razem poprawiłem, w przyszłości będę to wywalał bez litości. Szarych mini-literek na białym tle nie da się czytać.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 foniok

foniok
  • 10 posts

Posted 28 June 2021 - 15:06

Ja mam podobnie z samoczynną zmianą głośności za każdym razem kiedy telefon połączy się z samochodem. Nie ważne czy przez bluetooth czy kablem, ale za każdym razem zmienia się na maxa i po rozłączeniu muszę zmieniać z powrotem.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users