Strasznei lubisz bawic sie w potyczki slowne,
Cytat
(...)
a jednocześnie nie musi się wiązać z łamaniem umów i zwykłym brakiem uczciwości. (...)
Oskarzasz mnie o lamanie umow i brak uczciwosci,
powiedz tutaj ze nigdy nie uzyles nic, nawet najmniejszej aplikacji bez zaplacenia za nia ?
Cytat
(...)
Hm, kolejna demagogiczna zagrywka. Świętokradztwo? Po co mieszać religię do czegoś, co jest zwykłym łamaniem prawa i umów? (...)
Demagogiczna moze tak, wlasnie w ten sposob ty rozmawiasz.
Co do slowa swietokradztwo to tylko wlasnie fanatykom religijnym kojarzy z religia, ja nawet o tym nie pomyslalem.
Cytat
(...)
A skoro sam piszesz, że forum służy do wymiany myśli, służy zrozumieniu punktu widzenia drugiej strony sporu, (...)
TAk zgadzam sie, do wymiany mysli a nie do dziecinnej klutni i proby na slowa kto jest w tym lepszy, do czego miedzy innymi mnie zmuszasz.
Cytat
(...)
to dlaczego oczekujesz ode mnie ignorowania Twoich wypowiedzi, (...)
A to dlatego bo chcialem uniknac tego co teraz robie
Cytat
(...)
Czyżby jeno z powodu tego, że mam odmienne zdanie? (...)
Swoje zdanie wyraziles tylko raz, w pierwszej odpowiedzi na moj post, w kazdym nastepnym prowadzisz ze mna zbedne potyczki slowne, ktore do niczego nie prowadza.
Cytat
(...)
zamiast snuć domysły i zarzuty religijnego fanatyzmu. (...)
hmm ... i znowu odwolujesz sie do fanatyzmu i religii, daj sobie z tym spokoj, jestem ateista i na mnie to nie dziala, chyba ze chcesz aby w ten sposob ktos zobaczy w tobie elokwentnego czlowieka, ale elokwencja bez kultury jest delikatnie mowiac nic nie warta.