Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Nieprawidłowe sortowanie wiadomości SMS

• This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 Agnes K-a

Agnes K-a
  • 2 posts

Posted 21 January 2021 - 14:51

Witam. Jestem nowym użytkownikiem iphona se 2020. Pierwszy raz przeszłam z androida na IOS. Mam problem z wiadomościami SMS które w ogóle nie sortują się według daty ani godziny. Kiedy wchodzę na wiadomość sprzed np roku ona automatycznie wskakuje na pierwsza pozycje i wyglada to tak jakby przyszła dopiero teraz Zmienia się nawet data która wskazuje ze z dniem dzisiejszym wiadomość wskoczyła (zaznaczam ze są to wiadomości z 2019 roku) Skutek tego taki ze wszystkie smsy są porozrzucane bez jakiejkolwiek chronologii. Czy istnieją jakieś ustawienia żeby wiadomości sortowaly się według daty i godziny? Data i godzina w iPhonie ustawiona na automatyczna Już wszędzie chyba „grzebalam” w ustawieniach i nic nie mogę znaleźć Nikt z moich znajomych nie ma takiego problemu Wszystko maja ok W androidzie nigdy takie rzeczy mi się nie przytrafiały . Proszę Was i pomoc w tym temacie. Telefon nowiutki jeszcze 2 tygodni nie ma

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24345 posts

Posted 21 January 2021 - 15:56

To wina Move to IOS. Niektórzy mają dobrze, niektórzy nie. Nie jest znane żadne uniwersalne rozwiązanie, a na tym forum są już ze 3 wątki o tym, jak nie więcej.
Złota zasada: najpierw szukamy, potem ewentualnie piszemy własny wątek.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users