Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nieprawidłowe sortowanie wiadomości SMS

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Agnes K-a

Agnes K-a
  • 2 postów

Napisano 21 stycznia 2021 - 14:51

Witam. Jestem nowym użytkownikiem iphona se 2020. Pierwszy raz przeszłam z androida na IOS. Mam problem z wiadomościami SMS które w ogóle nie sortują się według daty ani godziny. Kiedy wchodzę na wiadomość sprzed np roku ona automatycznie wskakuje na pierwsza pozycje i wyglada to tak jakby przyszła dopiero teraz Zmienia się nawet data która wskazuje ze z dniem dzisiejszym wiadomość wskoczyła (zaznaczam ze są to wiadomości z 2019 roku) Skutek tego taki ze wszystkie smsy są porozrzucane bez jakiejkolwiek chronologii. Czy istnieją jakieś ustawienia żeby wiadomości sortowaly się według daty i godziny? Data i godzina w iPhonie ustawiona na automatyczna Już wszędzie chyba „grzebalam” w ustawieniach i nic nie mogę znaleźć Nikt z moich znajomych nie ma takiego problemu Wszystko maja ok W androidzie nigdy takie rzeczy mi się nie przytrafiały . Proszę Was i pomoc w tym temacie. Telefon nowiutki jeszcze 2 tygodni nie ma

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 343 postów

Napisano 21 stycznia 2021 - 15:56

To wina Move to IOS. Niektórzy mają dobrze, niektórzy nie. Nie jest znane żadne uniwersalne rozwiązanie, a na tym forum są już ze 3 wątki o tym, jak nie więcej.
Złota zasada: najpierw szukamy, potem ewentualnie piszemy własny wątek.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Bing (1)