Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Naprawa iPhone, a kradzież/pobicie

• This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 ravhor

ravhor
  • 8 posts

Posted 10 January 2021 - 10:46

Cześć. Piszą z dość nietypową sprawą. Otóż zostałem wczoraj okradziony i pobity. Niestety w trakcie szarpaniny został mi wyrwany telefon z ręki i roztrzaskany o ziemię. Nie działa, nie włącza się i nie jest widoczny też przez Macbooka. Co mogę w tej sytuacji zrobić, żeby skorzystać z naprawy/wymiany urządzenia i czy jest to w ogóle możliwe. Proszę o pomoc.

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24164 posts

Posted 10 January 2021 - 11:31

Możesz iść do serwisu i zapłacić za naprawę. Jeśli chcesz to podciągnąć pod 'gwarancję', to nie, nie da się.

• 5b46927ee6 likes this

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 5b46927ee6

5b46927ee6
  • 483 posts
Posted 10 January 2021 - 11:37

Co mogę w tej sytuacji zrobić, żeby skorzystać z naprawy/wymiany urządzenia i czy jest to w ogóle możliwe.

Tak, jest to możliwe. Trzeba skontaktować się z serwisem, zapłacić za usługę i... tyle.

P.s. sam się dziwię, że odpowiadam na takie posty. Jak to nazwać? Nie mam słów.

#4 ftpd

ftpd

Nie.

• 24164 posts

Posted 10 January 2021 - 11:40

Miałem bardzo podobne odczucie.
To ja to może zamknę, bo nic więcej się nie da napisać.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users