Cześć, przymierzam się do kupna nowego Iphone 2020 SE. Moje pytanie brzmi czy Apple daje jakąś ochronę dodatkową , typu folia, szkło na ekran? I to samo z obudową, czy jest jakieś etui , czy lepiej jak się zaopatrzę?

Czy Apple daje jakąś folię/dodatkową ochronę na ekran i obudowę przy kupnie nowego telefonu?
Posted 28 December 2020 - 12:57
Posted 28 December 2020 - 16:32
Nikt nic nie daje. To nie Oppo albo inne Redmi. Takie rzeczy od Apple, owszem, są dostępne, ale normalnie w sklepie, a nie od razu w pudełku. A nawet jakby dawali, to z pewnością nie w najtańszym biedamodelu.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 28 December 2020 - 18:28
Na stronie https://www.apple.co...phone-se/specs/ (jak i na stronach każdego innego produktu) znajduje się sekcja "Zawartość opakowania". Wystarczy tam zerknąć, żeby wiedzieć dokładnie.
- wodzu99 likes this
Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.
Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…
Posted 30 December 2020 - 16:57
Podstawowej rzeczy jak ładowarka nie ma a ty oczekujesz bonusu w postaci foli
A foli/szkła na ekrany jest na metry w każdym sklepie z telefonami.
S10E
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users