Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Czy Apple daje jakąś folię/dodatkową ochronę na ekran i obudowę przy kupnie nowego telefonu?

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Dantes

Dantes
  • 2 posts

Posted 28 December 2020 - 12:57

Cześć, przymierzam się do kupna nowego Iphone 2020 SE. Moje pytanie brzmi czy Apple daje jakąś ochronę dodatkową , typu folia, szkło na ekran? I to samo z obudową, czy jest jakieś etui , czy lepiej jak się  zaopatrzę? 

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24371 posts

Posted 28 December 2020 - 16:32

Nikt nic nie daje. To nie Oppo albo inne Redmi. Takie rzeczy od Apple, owszem, są dostępne, ale normalnie w sklepie, a nie od razu w pudełku. A nawet jakby dawali, to z pewnością nie w najtańszym biedamodelu.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 cronopioverde

cronopioverde

¿Le gusta este jardin?

• 3838 posts

Posted 28 December 2020 - 18:28

Na stronie https://www.apple.co...phone-se/specs/ (jak i na stronach każdego innego produktu) znajduje się sekcja "Zawartość opakowania". Wystarczy tam zerknąć, żeby wiedzieć dokładnie.

• wodzu99 likes this

Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.

Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…

#4 Plumo

Plumo
  • 46 posts

Posted 30 December 2020 - 16:57

Podstawowej rzeczy jak ładowarka nie ma a ty oczekujesz bonusu w postaci foli :)

A foli/szkła na ekrany jest na metry w każdym sklepie z telefonami.

S10E

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users