Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Powiadomienia o nowej poczcie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 itel1

itel1
  • 3 postów

Napisano 23 listopada 2020 - 22:22

Witam Wszystkich forumowiczów.

Jestem tu nowy. Ostatnio kupiłem swój pierwszy telefon Apple. To model XS Max. Sprawuje się wyśmienicie ale mam pewien istotny problem mianowicie przy wygaszonym ekranie nie przychodzą dzwiękowe powiadomienia o nowej poczcie. Dopiero po otwarciu aplikacji Mail telefon odbiera pocztę i słychać powiadomienie oraz wyjeżdża baner. Inne powiadomienia w tym sms działają. Próbowałem różnych ustawień i nie udało mi się rozwiązać problemu. Może znajdzie się ktoś kto mi podpowie jak ustawić telefon?

Dziękuję i pozdrawiam.

J.

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 346 postów

Napisano 23 listopada 2020 - 23:39

A co masz w Settings -> Notifications -> Mail?

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 itel1

itel1
  • 3 postów

Napisano 24 listopada 2020 - 06:46

mam ustawione tak :

Załączony plik  Zrzut ekranu 2020-11-24 o 06.33.47.png   446,94 KB   0 Ilość pobrań

#4 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5 067 postów
Napisano 24 listopada 2020 - 09:00

Wyłącz tryb niskiego użycia baterii
  • MasterM lubi to

#5 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 346 postów

Napisano 24 listopada 2020 - 10:34

LOL. Przecież jak się go włącza, jest wielki komunikat, że nie będzie odświeżania w tle, to o czym ma powiadamiać? Zamykam...

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych