Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Powiadomienia o nowej poczcie

• This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 itel1

itel1
  • 3 posts

Posted 23 November 2020 - 22:22

Witam Wszystkich forumowiczów.

Jestem tu nowy. Ostatnio kupiłem swój pierwszy telefon Apple. To model XS Max. Sprawuje się wyśmienicie ale mam pewien istotny problem mianowicie przy wygaszonym ekranie nie przychodzą dzwiękowe powiadomienia o nowej poczcie. Dopiero po otwarciu aplikacji Mail telefon odbiera pocztę i słychać powiadomienie oraz wyjeżdża baner. Inne powiadomienia w tym sms działają. Próbowałem różnych ustawień i nie udało mi się rozwiązać problemu. Może znajdzie się ktoś kto mi podpowie jak ustawić telefon?

Dziękuję i pozdrawiam.

J.

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24345 posts

Posted 23 November 2020 - 23:39

A co masz w Settings -> Notifications -> Mail?

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 itel1

itel1
  • 3 posts

Posted 24 November 2020 - 06:46

mam ustawione tak :

Attached File  Zrzut ekranu 2020-11-24 o 06.33.47.png   446.94KB   0 downloads

#4 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5066 posts
Posted 24 November 2020 - 09:00

Wyłącz tryb niskiego użycia baterii
  • MasterM likes this

#5 ftpd

ftpd

Nie.

• 24345 posts

Posted 24 November 2020 - 10:34

LOL. Przecież jak się go włącza, jest wielki komunikat, że nie będzie odświeżania w tle, to o czym ma powiadamiać? Zamykam...

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users