Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Apple ONE - nie dzia艂a Arcade

• Zamkni臋ty Temat jest zamkni臋ty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 EMU

EMU
  • 2聽373 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dCupertino ;-)

Napisano 08 listopada 2020 - 21:41

Mam zasubskrybowan膮 us艂ug臋 Apple one rodzinn膮. Przed jej uruchomieniem mia艂em Apple arcade na 3 miesi膮ce za zakup iPhone 12 pro. Dzi艣 uzna艂em ze skoro mam Apple one wy艂膮czy艂em subskrypcje darmow膮 na Apple arcede. (呕eby nie zapomnie膰 o niej i 偶eby nie naliczy艂o op艂aty za ni膮) I teraz Apple arcade nie dzia艂a mimo aktywnej subskrypcji Apple one. Przy zainstalowanych grach prosi o zakup Arcade. Macie jakie艣 pomys艂y?

MacBook Air M2 - iPad Pro M2 - iPhone 15 Pro MAX - Garmin Epix2 PRO - AirPods 2 PRO 

#2 dobrakawa

dobrakawa
  • 854 post贸w

Napisano 08 listopada 2020 - 22:13

A czy na pewno naliczy na ni膮 op艂at臋, czy system za艂apie, 偶e masz Apple One i nie naliczy ju偶 kolejnej op艂aty?

Pro M4, 14 Pro

#3 EMU

EMU
  • 2聽373 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dCupertino ;-)

Napisano 08 listopada 2020 - 22:41

No w艂a艣nie nie wiedzia艂em tego :) a widzia艂em dwie subskrypcje i na Apple one i osobna na Apple arcade. Anulowa艂em obie i aktywowa艂em na nowo Apple one.

MacBook Air M2 - iPad Pro M2 - iPhone 15 Pro MAX - Garmin Epix2 PRO - AirPods 2 PRO 

#4 Dexter

Dexter
  • 95 post贸w

Napisano 10 listopada 2020 - 12:20

Witam. Niech mi kto艣 wyja艣ni o co chodzi. Mam na koncie icloud 2tb a zakupy i muzyka na koncie gmail. Po aktywacji apple one mam paket apple one z 200GB za 39.99 i 2tb za 39.99. Nie da sie tego po艂膮czy膰 ? Jak w艂膮czam opcje aby konto icloud by艂o jako g艂贸wne spada mi powierzchnia do 200 gb i nie ma opcji dokupienia 2 tb. P艂ace za 200 gb z kt贸rego nie mam jak korzysta膰 bo wsz臋dzie login idzie na "icloud"

|| AppleWatch 5 || iPhone 11 PRO 256 || iPad Pro 64GB || iMac 5k i9/64/512 2019 || rMBP 13" 2.4/8/256 Late 2013 || Apple TV 4k || 2x HomePod || 

#5 ftpd

ftpd

Nie.

• 24聽473 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 10 listopada 2020 - 12:41

A co to ma wsp贸lnego z tym w膮tkiem? Za艂贸偶 sobie sw贸j, ten jest wyczerpany.

U偶ywaj przycisku 'Zg艂o艣', zamiast edytowa膰 post i pisa膰 w nim, na przyk艂ad, "do usuni臋cia".
Pisanie prywatnej wiadomo艣ci do moderatora powinno by膰 ostateczno艣ci膮. Do tego te偶 s艂u偶y przycisk 'Zg艂o艣'.
Do p艂aczu na prac臋 Moderacji s艂u偶y ten w膮tek. Inne formy b臋d膮 bezwzgl臋dnie kasowane.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych