Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Brak lokalizacji urządzeń

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 wierciu

wierciu
  • 254 posts
  • SkądWarszawa

Posted 25 October 2020 - 10:09

Po zakupie iPhona 12 i odtworzeniu z kopii z iphona X nie pojawiają mi się w lokalizatorze pozostałe urządzenia ( iMac, ipad, apple watch ) oraz osoby z chmury rodzinnej. 

Resetowałem i ustawiałem iphona jako nowego bez odtwarzania z kopii i to samo. W ustawieniach w zakładce icloud/lokalizator wywala od razu błąd "Funkcja Wysyłaj moje położenie niedostępna. Nie można połączyć z serwerem. Spróbuj ponownie później. Ktoś wie co się dzieje i co mogę zrobić? 

Laptop: MacBook Pro 13' Touch Bar 2016, Telefon: iPhone X 64 GB, Tablet: iPad 9,7 2017 32 GB Wifi+LTE

#2 Regiss

Regiss
  • 2978 posts
  • SkądRadom

Posted 25 October 2020 - 10:34

Poczekaj może się wszytko dogra. To pobieranie z icloud to jest nieraz porażka.

iPhone 15 Pro

#3 wierciu

wierciu
  • 254 posts
  • SkądWarszawa

Posted 25 October 2020 - 15:54

No właśnie nic się nie zmienia od piątku. Już wszystko pobrało. A do tego jeszcze Apple Watch nie chce się połączyć z iPhonem. Nie przychodzą powiadomienia, nie da się odblokować iMaca bo wywala informację, że nie widzi apple watcha. 

Laptop: MacBook Pro 13' Touch Bar 2016, Telefon: iPhone X 64 GB, Tablet: iPad 9,7 2017 32 GB Wifi+LTE

#4 ftpd

ftpd

Nie.

• 24392 posts

Posted 25 October 2020 - 15:58

Ale to jest już zupełnie inna sprawa do zupełnie innego działu.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users