Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Iphone 11 pro - oferta "okazja"

• This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 gogeta8

gogeta8
  • 3 posts

Posted 23 October 2020 - 07:39

Witam serdecznie, mam pytanie co sadzicie o takiej ofercie jaka znalazłem na OLX.

https://www.olx.pl/oferta/iphone-11-pro-64gb-promocjanowy-polska-dystybucjagwarancja-apple-CID99-IDH2Hho.html#dddcbe6813

Dzwoniłem i ma wysłać zdjęcie pudelka. Z tego co czytałem to jestem w stanie sprawdzić kod IMEI w intenecie.

Wystawia paragon lub fv. Telefony podobno z polskiej dystrybucji .

Co myślicie o tej ofercie? Pchać się w to czy lepiej odpuścić?

#2 damianmajk

damianmajk
  • 841 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 23 October 2020 - 07:56

Na OLX nigdy nie kupuje od kogoś, kto dopiero założył konto ;)

#3 soczekpl

soczekpl
  • 3337 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 23 October 2020 - 08:00

Coś za tanio, szczerze mówiąc :P Uważałbym na takie "okazje". Można się łatwo przejechać 

Macbook Pro '14 M4 / iPhone 17 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2

#4 MC_

MC_
  • 6982 posts

Posted 23 October 2020 - 08:27

Na OLX nigdy nie kupuje od kogoś, kto dopiero założył konto ;)

A od takiego, co założył konto cztery lata temu i przez ten czas sprzedał tylko jedną rzecz?

iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE

#5 dobrakawa

dobrakawa
  • 869 posts

Posted 24 October 2020 - 10:05

>Telefon za 3 koła

>brak zdjęć

Pominę już kwestię tego, że jest napisane "mamy" jakby to był jakiś sklep, a aukcję wystawił Tomek i nie wspomniał, że są albo komisem, albo sklepem. Numer telefonu też nie widnieje nigdzie w Google.

Pro M4, 17

#6 damianmajk

damianmajk
  • 841 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 25 October 2020 - 00:30

A od takiego, co założył konto cztery lata temu i przez ten czas sprzedał tylko jedną rzecz?

Chyba nie wiem o co Tobie chodzi ;) w każdym razie 99,9% okazyjnych ofert od osób, które założyły konto chwilę wcześniej, to zwykła ściema.

#7 gogeta8

gogeta8
  • 3 posts

Posted 29 October 2020 - 20:01

Dzięki za porady, wstrzymałem się z zakupem. Jakbyście mieli na sprzedaż fajną 11 pro albo pro max to dajcie znać. Póki co temat chyba do zamknięcia.

Dzięki jeszcze raz

#8 ftpd

ftpd

Nie.

• 24538 posts

Posted 29 October 2020 - 20:39

Ok.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users