Mam pytanie dotyczące sfery wizualnej nowego iPada 4 gen. Dokładnie chodzi mi o ramki znajdujące się z tyłu iPada biegnące wzdłuż górnej i dolnej krawędzi. Zauważyłem, że są dwie wersje: jedna, w której ramki kończą się na tylnej obudowie i druga, w której ramki przechodzą przez krawędź boczną iPada i łączą się z przednią stroną. Czy ktoś potrafi mi to wyjaśnić?

Wygląd iPad Pro 4 gen
Posted 20 October 2020 - 12:57
Posted 20 October 2020 - 13:09
Możesz to zilustrować jakimś zdjęciem, bo nie bardzo wiem, o jakie ramki Ci chodzi?
Posted 20 October 2020 - 13:13
Miałem prosić o to samo, a potem zapomniałem ;-)
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 20 October 2020 - 13:25
Chodzi zapewne o wersję z samym WiFi oraz wersję WiFi + LTE. Przy zakupie na stronie Apple łatwo zauważyć różnicę. (To akurat Air, ale przy Pro też jest trochę inaczej w zależności od wersji).
Edited by soczekpl, 20 October 2020 - 13:27.
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2
Posted 20 October 2020 - 13:34
Dzięki za podpowiedź, rzeczywiście tak jest, że różnica wynika z wersji Wifi i wersji z cellular
https://www.apple.co...szarość-wifi
https://www.apple.co...ifi-cellular
Posted 20 October 2020 - 14:03
Ja tam nie widzę żadnej różnicy, ale to w takim razie pewnie anteny/przykrycie anten.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 20 October 2020 - 14:13
CHodzi mi o to właśnie wykończenie w przypadku wifi w kształcie litery I (obok soczewek), a w przypadku Wifi + Lte jest odwrócona L (zmierzającą do bocznej krawędzi). Temat do zamknięcia. Dziękuję.
Posted 20 October 2020 - 16:30
Ok.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users