Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Wygląd iPad Pro 4 gen

• This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 roback

roback
  • 109 posts
  • SkądPoznań

Posted 20 October 2020 - 12:57

Mam pytanie dotyczące sfery wizualnej nowego iPada 4 gen. Dokładnie chodzi mi o ramki znajdujące się z tyłu iPada biegnące wzdłuż górnej i dolnej krawędzi. Zauważyłem, że są dwie wersje: jedna, w której ramki kończą się na tylnej obudowie i druga, w której ramki przechodzą przez krawędź boczną iPada i łączą się z przednią stroną. Czy ktoś potrafi mi to wyjaśnić?

#2 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5067 posts
Posted 20 October 2020 - 13:09

Możesz to zilustrować jakimś zdjęciem, bo nie bardzo wiem, o jakie ramki Ci chodzi?

#3 ftpd

ftpd

Nie.

• 24350 posts

Posted 20 October 2020 - 13:13

Miałem prosić o to samo, a potem zapomniałem ;-)

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#4 soczekpl

soczekpl
  • 3288 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 20 October 2020 - 13:25

Chodzi zapewne o wersję z samym WiFi oraz wersję WiFi + LTE. Przy zakupie na stronie Apple łatwo zauważyć różnicę. (To akurat Air, ale przy Pro też jest trochę inaczej w zależności od wersji).

Edited by soczekpl, 20 October 2020 - 13:27.

Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2

#5 roback

roback
  • 109 posts
  • SkądPoznań

Posted 20 October 2020 - 13:34

Dzięki za podpowiedź, rzeczywiście tak jest, że różnica wynika z wersji Wifi i wersji z cellular

https://www.apple.co...szarość-wifi

https://www.apple.co...ifi-cellular

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24350 posts

Posted 20 October 2020 - 14:03

Ja tam nie widzę żadnej różnicy, ale to w takim razie pewnie anteny/przykrycie anten.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#7 roback

roback
  • 109 posts
  • SkądPoznań

Posted 20 October 2020 - 14:13

CHodzi mi o to właśnie wykończenie w przypadku wifi w kształcie litery I (obok soczewek), a w przypadku Wifi + Lte jest odwrócona L (zmierzającą do bocznej krawędzi). Temat do zamknięcia. Dziękuję.

#8 ftpd

ftpd

Nie.

• 24350 posts

Posted 20 October 2020 - 16:30

Ok.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users