Nie da się od rana dodzwonić do Apple. Etui z dwóch zamówień już w drodze a telefony w przygotowaniu. Chciałem zmienić adres dostawy bo wysyłają na mój adres zameldowania a nie zamieszkania. Czy da się jakoś to online zmienić czy tylko przez konsultanta?
Poczekaj az poszczegolne paczki zostana wyslane. Wowczas dostaniesz powiadomienie od firmy kurierskiej. Tam bedziesz mogl zmienic sobie opcje dostawy. Ja nawet zmieniłem, żeby doręczyli do punktu InMedio bo oprocz zmiany adresu mieli taka opcję. O ile się nie myle był to DHL.
Oprócz AS złożyłem równolegle zamówienie w x-kom. Udało mi się trafić na opcję "dostępny" i wysyłka na czwartek. Zamowienie złożone pomyślnie. Po ok. 2 godzinach status na stronie zmienił się na niedostępny. Kontaktowałem się z infolinią x-kom - powiedzieli, ze o czwartku to raczej mogę pomarzyć i to jest tylko orientacyjna data. Nie podaja konkretnych dat dostaw a zamowienia realizuja chronologicznie. Zobaczymy co bedzie pierwsze. Jesli x-kom sie wyrobi jako pierwszy - zarobi a ja zyskam 1 dodatkowy rok rękojmii i anuluje zamównie od Apple.
Edited by radzion, 10 November 2020 - 18:22.