Głośność dzwonka mojego nowego iPhone'a 11 jest niska i dzwoni tylko trzy razy, mimo że ustawiono głośność
Napisano 14 października 2020 - 09:15
Napisano 14 października 2020 - 09:27
Ale wiesz, że iPhone automatycznie ścisza dzwonek, kiedy popatrzysz na telefon? Kiedy wykryją cię skanery od Face ID czy coś w tym stylu. Telefon wie, że widzisz, że ktoś dzwoni.
Użytkownik soczekpl edytował ten post 14 października 2020 - 09:27
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2
Napisano 14 października 2020 - 10:00
Naprawdę? Wot, technika.
Masz jakieś źródło? Nie to, że Ci nie wierzę, ale chciałbym znajomym podesłać linka.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 14 października 2020 - 10:08
Naprawdę? Wot, technika.
Masz jakieś źródło? Nie to, że Ci nie wierzę, ale chciałbym znajomym podesłać linka.
To do mnie? Nie rozumiem. W przeszłości sprawa była opisywana na MyApple, więc może o to chodzi.
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2
Napisano 14 października 2020 - 10:15
Tak, do Ciebie. Chciałem linka do jakiegoś artykułu, ale to poszukam sam, jak nie masz pod ręką.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 14 października 2020 - 12:10
Tak, do Ciebie. Chciałem linka do jakiegoś artykułu, ale to poszukam sam, jak nie masz pod ręką.
Chociażby tutaj, to było pokazywane przy premierze iPhone’a X.
”IPhone X wie, kiedy na niego spoglądasz. Face ID będzie wyświetlać powiadomienia i wiadomości na ekranie blokady podczas spoglądania na iPhone X, pozostawi on podświetlony ekran i automatycznie zmniejszy głośność alarmu lub dzwonka gdy wie, że twoja uwaga jest skupiona na wyświetlaczu telefonu iPhone X”
Napisano 14 października 2020 - 13:04
Dzięki!
Napisano 17 października 2020 - 08:26
Można to wyłączyć :Ustawienia - Dostępność - Face ID i uwaga - odznacz Funkcje rozpoznające uwagę.
iPhone 15Pro 128GB Tytan Błękitny
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych