Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Czy ktoś dysponuje programem GarageBand dla Snow Leoparda?

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 janhalb

janhalb
  • 940 posts

Posted 01 August 2020 - 21:42

Mój 12-letni syn chciałby się pobawić GarageBandem - on siedzi na pececie, a na moim się nie pobawi, bo ja pracuję. Wyciągnąłem starego MacBooka "czarnego", na którym chodzi Snow Leo - ale GarageBand z AppStore absolutnie nie chce się na nim zainstalować, bo wymaga systemu 10.13 lub wyższego.

Czy ktoś może pomóc? Da się to jakoś zrobić - zdobyć wersję GarageBand dla 10.6?

Będę wdzięczny za informacje.

Mac Mini 2023, M2, 24 GB RAM, 1 TB SSD

MacBook Pro mid 2010, i5 2,4 GHz, 4 GB RAM, 500 GB HDD

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24168 posts

Posted 01 August 2020 - 21:49

A ona w tych czasach nie była aby płatna? Wydaje mi się, że razem z płytą ze Snow Leopardem kupowałem też iLife - ale mogę się mylić. A może późniejsze zrobienie tego pakietu darmowym działało też wstecz?
Bo jeśli nie, to raczej musisz kupić. Na amazon.de bywa: https://www.amazon.d.../dp/3827363187/. Ogólnie na Snow Leopardzie zadziała maksymalnie GB 6 (z pakietu iLife 11), bo następna wersja miała już (nie wiem, czemu) numerek 10 i wymagała OS X 10.9 Mavericks.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 janhalb

janhalb
  • 940 posts

Posted 01 August 2020 - 22:53

Kurczę, masz rację - wtedy to było płatne… Zapomniałem, dawno to było, a sam GB nie używałem. No cóż, będę musiał się rozejrzeć - może się znajdzie jakaś w miarę tania okazja.

Dzięki.

Mac Mini 2023, M2, 24 GB RAM, 1 TB SSD

MacBook Pro mid 2010, i5 2,4 GHz, 4 GB RAM, 500 GB HDD

#4 ftpd

ftpd

Nie.

• 24168 posts

Posted 01 August 2020 - 23:08

https://allegrolokal...-ilife-ilife-11
3 dychy to takie 'żadne pieniądze'.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users