winmaciek, dnia 22 Lip 2020 - 11:52, napisał: 
Lepiej wgrać szybciej niż później – z tego, co kojarzę wersje demo usuwają samoczynnie wykonane zdjęcia.
Tak, oczywiście. Będzie wgrane normalne oprogramowanie zanim telefon zacznie być używany. Córka dostanie go pewnie w weekend na imieniny i wtedy coś w nim pomajstrujemy 
Teraz ma 5-kę i tak się zastanawiam czy logować tego XR na wtedy założone konto czy tworzyć nowe. Wiele w tym starym pewnie nie ma, nie wiem czy warto cokolwiek kopiować. Choć może córka jest całkiem odmiennego zdania 
Lepiej wgrać szybciej niż później – z tego, co kojarzę wersje demo usuwają samoczynnie wykonane zdjęcia.
Wchodzę w instalację, nic nie modyfikuję tylko klikam Dalej
Podczas instalacji najpierw przez kilka minut mam info m.in.
Status: Przetwarzam dodatkowe pakiety
i nic się nie dzieje, nie rusza kreska postępu
A później, że nie zaktualizowano, napotkano problemy i uruchomić instalator raz jeszcze. Robię ponownie i dalej to samo
Wspominałem, że to Windows 8.1 64-bit, wyczytałem, że np. do 10-ki jakoś inaczej się pobiera. Może kolega podesłał niewłaściwą wersję?
Staram sie coś znaleźć o moich problemach i coś takiego np. wpada w oko. Oni sami przekierowują do sklepu Microsoft 
"Jeśli masz system Windows 10, możesz pobrać najnowszą wersję aplikacji iTunes ze sklepu Microsoft Store. Jeśli pobierzesz aplikację iTunes ze sklepu Microsoft Store, nie powinno być konieczne wykonywanie pozostałych czynności z tego artykułu"
Czyli jak mam 8-kę to i tak ze strony sklepu nie pobiorę
Użytkownik piotrulex edytował ten post 22 lipca 2020 - 13:24