i jeszcze pewnie to wszystko chciałbyś za 399$? To jest budżetowiec, nie hi endowiec. Ja posiadając ipX myślę nad przesiadką więc niekoniecznie jest to grupa docelowa z 5s/5”6.Ja jestem szczerze powiedziawszy zawiedziony dali nowsze bebechy w starą obudowę. Mogli by chociaż zwęzić ramki ,wrzucić odcisk palca pod ekran i zamknąć to w 4,7 cala. Jak dla mnie grupa docelowa to są ludzie co będą chcieli wymieniać 5s/6 na nowszy model zachowując stary wygląd. Moim zdaniem nawet ludzie, którzy chcieli by przejść z androida nie będą patrzeć na ten telefon bo nie oszukujmy się ale wygląda staro.
może zatem warto czytać źródło? Wejść na stronę Apple i sprawdzić co i jak, a nie powielać czegoś co gdzieś tam sobie wyczytałam ale nie sprawdziłam ale podzielę się info dalej? stwierdzenie nie pisz głupot nie jest brakiem kultury skoro głupotę napisałaś.MC_ trochę kultury!!! nikt tu nie gada głupot ... gdzieś czytałam że podobno ładuje się na Lighting... być może mam złe wiadomości, jeśli tak to chociaż tyle... bo byłoby to bez sensu...