Dzięki wielkie za pomoc
Subskrypcja Apple TV+
Napisano 27 listopada 2021 - 09:31
Napisano 12 sierpnia 2022 - 18:03
Ekran Iphone'a, aby oglądać filmy czy seriale za mały, wiadomo. Natomiast, jak poszukam w telefonie(aplikacja firmowa) "Mroczne materie" czy film "Cruella" z Emmą Stone wyświetla mi okienko z możliwością połączenia lub pobrania Hbo Max/Disney +. Gdy z kolei w Macu korzystając z tej samej aplikacji wpisze to samo, w pierwszym przypadku wyników wyszukiwania brak. W drugim z kolei możliwość wykupienia jest, jak w telefonie.
Z serialem "Dickinson" jest ok w dwóch przypadkach. Z serialem "Downtown Abbey" już nie. Na laptopie dostępny jedynie film.
Gdy wyszukam film "Coda" to ok, jest darmowy.
Czy produkcje Hbo Max i Disney + mogę oglądać po połączeniu Apple ID? Jeżeli w jednej z tych platform mam konto jest sens takiego łączenia?
Napisano 12 sierpnia 2022 - 19:17
Moim zdaniem na Macu ta cała aplikacja jest dosyć koślawa. Chyba tam jest integracja jedynie z kanałami – usługami, które „pełniej” integrują się z aplikacją TV. Bo HBO/Disney+ takiej pełnej–pełnej integracji to nie mają – to są jedynie odnośniki do tamtych aplikacji. A takie Carnegie Hall można zasubskrybować prosto z aplikacji Apple TV, bez pobierania zewnętrznego oprogramowania. Tak to widzę.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 03 września 2022 - 15:55
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych