Witam. Moi drodzy mam aktywną darmową roczną subskrypcję Apple tv+. Problem jest taki, że jak chcę obejrzeć jakiś film to tylko płatne opcje zakupu lub wypożyczenia filmu? Co mam zrobić aby to było darmowe zgodnie z subskrypcją?
Subskrypcja Apple TV+
Napisano 08 kwietnia 2020 - 20:40
Napisano 08 kwietnia 2020 - 20:43
To nie działa tak, że magicznie wszystko z iTunes Store jest teraz 'za darmo'. To, co jest w Apple TV+ owszem, reszta nie.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 08 kwietnia 2020 - 21:42
Ta subskrypcja to kilka seriali. Reszta to sprzedaż i wynajem. Morning Show obejrzeliśmy - fajny.
Napisano 09 kwietnia 2020 - 09:37
Napisano 09 kwietnia 2020 - 14:14
Ja nawet tego darmowego roku nie aktywowałam .
MacBook Pro 13 (2018) | Magic Mouse 2 | iPhone 13 Pro Max | Watch Series 7 (41 mm) | iPad Pro 11 WiFi (2018) | AirPods 1
Napisano 09 kwietnia 2020 - 16:24
No bieda jest, po zakupie iPada uruchomiłem subskrypcje na rok za free. Ale żeby płacić za to co jest aktualnie to nie nie .....
MacBook Air 2020 iPhone 12 HomePod mini Apple TV 4k
Napisano 03 maja 2020 - 14:09
Pojawia się coraz więcej produkcji, kilka jest już w drodze, pandemia trochę spowolniła premiery, ale docelowo będzie biblioteka powiększana. Na pewno teraz większość będzie korzystać za darmo, sam korzystam w pakiecie Apple Music, bo raczej bym nie zapłacił
Napisano 02 czerwca 2020 - 11:22
A ja mam pytanie/prośbę właściwie o pomoc - chcę aktywować ten rok za darmo, ale nie mogę, nie przechodzi metoda płatności. Kartę mam debetową, ale ponoć akceptują. Druga rzecz, że przy wpisie danych nie mogę wybrać Polski i wpisać moich danych prawdziwych, bo podane są właściwie tylko stany w USA do wyboru. Czy to może być przyczyna? Ktoś może mi pomóc? Będę wdzięczna.
Napisano 03 czerwca 2020 - 05:00
Kup urządzenie Apple
Rok subskrypcji w prezencie
Po zakupie urządzenia Apple masz 90 dni, żeby skorzystać z rocznego dostępu do Apple TV+1.
Wypróbuj bezpłatnie przez 7 dni
24,99 zł/miesiąc
Po bezpłatnym 7-dniowym okresie próbnym miesięczna subskrypcja kosztuje zaledwie 24,99 zł. Do tego Apple TV+ możesz dzielić się z rodziną2.
To tak na szybko ze strony Apple.
Użytkownik kalvin edytował ten post 03 czerwca 2020 - 05:00
MacBook Air 2020 iPhone 12 HomePod mini Apple TV 4k
Napisano 03 czerwca 2020 - 10:34
To jest wątek o technicznych aspektach subskrypcji, a nie 'opowiemy co oglądamy'. Posty nie na temat ukryłem.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 03 czerwca 2020 - 12:01
To jest wątek o technicznych aspektach subskrypcji, a nie 'opowiemy co oglądamy'. Posty nie na temat ukryłem.
To chyba nie zauważyłeś wszystkich postów, które są nie na temat. Śmieszne jest Twoje podejście, z takim nastawieniem, to zaraz większość użytkowników sobie daruje pisanie na jakikolwiek temat, bo rygor jest taki, jakbyśmy co najmniej znajdowali się na forum FBI.
No ale, żeby nie było:
A ja mam pytanie/prośbę właściwie o pomoc - chcę aktywować ten rok za darmo, ale nie mogę, nie przechodzi metoda płatności. Kartę mam debetową, ale ponoć akceptują. Druga rzecz, że przy wpisie danych nie mogę wybrać Polski i wpisać moich danych prawdziwych, bo podane są właściwie tylko stany w USA do wyboru. Czy to może być przyczyna? Ktoś może mi pomóc? Będę wdzięczna.
Może masz ustawiony w telefonie region na USA?
Napisano 18 listopada 2020 - 09:42
Witam, mam pytanie dotyczące subskrypcji.
Aktualnie trwa / kończy się roczna subskrypcja ATV+
Planuje kupić dodatkowy ATV.
Czy jak kupię nowy to będę mógł kontynuować rok za darmo.
Czy najpierw poczekać aż skończy się pierwszy rok i następnie aktywować drugi ?
Napisano 18 listopada 2020 - 10:01
Nie sądzę, żeby to tak działało. Skoro już miałeś jeden rok, drugiego nie dostaniesz.
Napisano 14 stycznia 2021 - 15:29
Witam, mam pytanie dotyczące subskrypcji.
Aktualnie trwa / kończy się roczna subskrypcja ATV+
Planuje kupić dodatkowy ATV.
Czy jak kupię nowy to będę mógł kontynuować rok za darmo.
Czy najpierw poczekać aż skończy się pierwszy rok i następnie aktywować drugi ?
Podpinam się do pytania.
Miałem rok ATV+ wraz z iPhonem 11 Pro, teraz zamówiełem AppleTV 4K i powinienem dostać 12 m-cy za 0 zł.
Dostanę znów rok za darmo czy nie?
Użytkownik CryKillerPL edytował ten post 14 stycznia 2021 - 15:29
Apple iPhone 14 Pro Max | Apple Watch Series 9 | Apple AirPods gen. 3
Napisano 15 stycznia 2021 - 13:12
Mam nadzieję, że nie. To powinno działać tak, że dostaje się ten rok raz, bo za łatwe do nadużyć.
Napisano 15 stycznia 2021 - 13:15
Według regulaminu ze strony Apple jest tylko jeden darmowy rok. https://www.apple.co..._Plus_Promo.pdf
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 15 stycznia 2021 - 13:29
Napisano 19 stycznia 2021 - 14:37
Dla mnie brzmi to jaki brak możliwości łączenia roku AppleTV+ z promocją pierwszy miesiąc za darmo / trzy miesiące za darmo / pierwszy miesiąc za darmo w opcji Apple One. Uruchomienie ATV+ za darmo na rok po zakończeniu jednej prmocji nie powinno być problemem, ponieważ w tym przypadku promocje nie łączą się. Jedna się kończy i zaczyna się druga.
Apple iPhone 14 Pro Max | Apple Watch Series 9 | Apple AirPods gen. 3
Napisano 03 listopada 2021 - 14:05
Takie może dziwne pytanie, czy można wykupić usługę i zapłacić z góry za rok? czy kasa będzie ściągana co miesiąc? Niby nic, ale lubię zapłacić z góry i mieć święty spokój niż patrzeć jak co miesiąc zżera z konta Tożsame pytanie dotyczy wszystkich usług od Apple jak coś.
Użytkownik omega33 edytował ten post 03 listopada 2021 - 14:06
Napisano 03 listopada 2021 - 14:11
- omega33 lubi to
Napisano 03 listopada 2021 - 17:38
Nie. Ale jak bardzo chcesz, to możesz doładować konto dowolną kwotą o wtedy będzie z tego ściągać.
Dzięki, to powinno zadziałać
Napisano 27 listopada 2021 - 07:32
Cześć,
Czy ktoś może korzysta z Apple TV+ i chmury rodzinnej. Wypożyczyłem film, ale nikt z członków rodziny go nie widzi. Udostępnianie mam wł. zrobiłem wszelkie instrukcje z poradnika Apple i nic. Zastanawia mnie jeszcze tylko kwestia czy on się u nich pojawi dopiero jak ja obejrzę go pierwszy
Macie jakieś doświadczenia z tym tematem?
Napisano 27 listopada 2021 - 08:05
2. O ile dobrze pamiętam, wypożyczeń nie można udostępniać.
Napisano 27 listopada 2021 - 08:13
1. Wypożyczenia filmów nie są częścią ATV+.
2. O ile dobrze pamiętam, wypożyczeń nie można udostępniać.
Aaa widzisz, no to nie wiedziałem tego. Ech, szkoda.
Czyli rozumiem że tylko jak kupię jakąś pozycję to mogę im udostępnić?
Napisano 27 listopada 2021 - 09:15
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych