Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jak usunąć partycje i przywrócić dysk do stanu fabrycznego?

Best Answer ftpd , 12 April 2020 - 09:49

Odpal z recovery I wtedy z tego poziomu albo Erase, albo Partition (i wybierz schemat z jedną partycją). Nie usuniesz aktywnej partycji z działającego systemu (a zgaduję, że tak próbujesz, po skrawku tapety na screenie).

Go to the full post

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 chrzanu

chrzanu
  • 91 posts
  • SkądPraga, Warszawa, Poland, Poland

Posted 01 April 2020 - 15:00

Witam,

Po dłuższej przerwie przejąłem swojego maqa i chciałem go przywrócić do stanu fabrycznego. Nie moge usunac partycji i połączyć w jedna. Przyznam że już zgłupiałem i nie wiem jak to zrobic. W trybie odzyskiwania mi nie wychodzilo. Recivery widac tylko w trybie odzyskiwania? Dziekuje za pomoc. 

Attached Files

#2 pedros

pedros
  • 1392 posts
  • SkądWAW, PL

Posted 01 April 2020 - 15:03

Widok > Pokaż wszystkie urządzenia i sformatuj z tego poziomu.

#3 chrzanu

chrzanu
  • 91 posts
  • SkądPraga, Warszawa, Poland, Poland

Posted 12 April 2020 - 09:24

Widok > Pokaż wszystkie urządzenia i sformatuj z tego poziomu.

Nie da sie, albo robie cos zle. Jakis inny pomysł? Chce miec jedna partyja plus recovery.

Attached Files

#4 ftpd

ftpd

Nie.

• 24377 posts

Posted 12 April 2020 - 09:49   Best Answer

Odpal z recovery I wtedy z tego poziomu albo Erase, albo Partition (i wybierz schemat z jedną partycją). Nie usuniesz aktywnej partycji z działającego systemu (a zgaduję, że tak próbujesz, po skrawku tapety na screenie).

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users