Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jaka klawiatura do Macbook'a?

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 iErnest

iErnest
  • 189 posts

Posted 27 March 2020 - 14:03

Jaką polecacie klawiaturę zewnętrzną na bluetooth do macbooka air, oprócz oryginalnej z maca?

#2 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5075 posts
Posted 27 March 2020 - 14:15

Napisz przynajmniej, co Ci nie odpowiada w Magic Keyboard, że szukasz alternatywy. Łatwiej będzie doradzać.

#3 ftpd

ftpd

Nie.

• 24366 posts

Posted 27 March 2020 - 14:17

Magic Keyboard jest super. A1314 to najlepsza klawiatura, jaką miałem do tej pory.

Teraz poszedłem w mechaniki, od 3 dni używam Keychron K2, ale to inna kategoria trochę.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#4 iErnest

iErnest
  • 189 posts

Posted 27 March 2020 - 16:36

Napisz przynajmniej, co Ci nie odpowiada w Magic Keyboard, że szukasz alternatywy. Łatwiej będzie doradzać.

Nie miałem nigdy Magic Keyboard'a szukam po prostu jeszcze jakiś innych alternatyw. 

#5 DanielF

DanielF
  • 5765 posts
  • SkądSiedlce

Posted 27 March 2020 - 17:51

Szukaj logitecha - są dobre i trwałe
Fallout ...war, war never changes...

#6 tumpio

tumpio

SERWIS

• 6245 posts

Posted 30 March 2020 - 08:23

Klawiatura Matias - są genialne, o niskim skoku, podświetlana a wygląd mają taki jak pełnowymiarowa klawiatura Apple - i co ważniejsze nie sprawiają kłopotu z BT (który jak wiemy w Aplle działa  jak chce). Niestety jakość idzie w parze z ceną (w hurcie kosztuje 313 zł netto) - Strona producenta z taka klawiaturą: Klawiatura Matias aluminiowa BT.
Do wyboru masz wszystkie kolory używane w macbookach (srebrny, gwiezdna szarość, złota itp)
Specjalistyczny Serwis Komputerów Apple "Serwis Jabłek®"
ul. Stryjeńskich 10 lok usł 2A.
02-791 Warszawa tel: 533-996-563 lub 796-440-048
http://www.macbook-service.com

#7 Mnieteq

Mnieteq
  • 42 posts

Posted 31 March 2020 - 11:06

Ja używam pełnowymiarowej Satechi:

https://satechi.net/...=12400882778200

Jak dla mnie rewelacja.

#8 ftpd

ftpd

Nie.

• 24366 posts

Posted 31 March 2020 - 13:07

Ja dziś dołożyłem deseczkę i jest jeszcze lepiej: https://www.icloud.c...sV2JZ9PgZDuex3Q

• iErnest likes this

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#9 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5075 posts
Posted 31 March 2020 - 13:12

Ta klawiatura pasuje do tej Magic Mouse, jak pięść do nosa. :-D
  • iErnest likes this

#10 ftpd

ftpd

Nie.

• 24366 posts

Posted 31 March 2020 - 13:17

Nie mam nic innego pod ręką, Magic Trackpad został w firmie, nie chce mi się jechać ;-) Zresztą MM to jest bardzo fajna mysz, gesty są super - nie kupię 'gejminoowego' święcącego czegoś ważącego dwa kilo.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users