Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Przenoszenie danych na nowego iPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Topmek

Topmek
  • 33 postów
  • SkądLewin Brzeski

Napisano 03 lutego 2020 - 14:37

Witam mam pytanie potrzebuje przenieść wszystkie dane ze starego na nowego iPhone. Korzystam z kopii bezpieczeństwa iCloud. Mam pytanie czy wszystkie dane z aplikacji Zdrowie również się przeniosą czy mam to zrobić jakoś inaczej?

Sorry za pytanie ale jako ostatnio zmieniałem telefon to dane ze Zdrowia się nie skopiowały.

Dzięki za pomoc.

by t0mecki 2 kyu from L.B.

#2 cronopioverde

cronopioverde

¿Le gusta este jardin?

• 3 838 postów

Napisano 03 lutego 2020 - 14:49

https://support.appl.../pl-pl/HT204351
Interesująca Cię sekcja to „Tworzenie backupu danych aplikacji Zdrowie”.

Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.

Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…

#3 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 349 postów

Napisano 03 lutego 2020 - 14:51

Strasznie mylący ten opis, bo sugeruje, że backup leży w iCloud i się dane magicznie pojawią, a wszyscy wiemy, że tak nie jest.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#4 Topmek

Topmek
  • 33 postów
  • SkądLewin Brzeski

Napisano 03 lutego 2020 - 14:57

Czyli jak to zrobic najlepiej?

by t0mecki 2 kyu from L.B.

#5 cronopioverde

cronopioverde

¿Le gusta este jardin?

• 3 838 postów

Napisano 03 lutego 2020 - 15:07

@ftpd, zechcesz sprecyzować? Ponieważ w moim przypadku zawsze się pojawiały w źródłach danych z nazwą starego urządzenia – od systemu iOS 12, tak jak wspomniano w artykule. A odtwarzałem z kopii iCloud właśnie. Proszę:

https://imgur.com/a/ZqLq6fU

(kilka razy resetowałem jedno urządzenie z rozmaitych powodów, stąd jego nazwa pojawiająca się wielokrotnie, ale poza tym działa tak jak zamierzono, więc nigdy nie napotkałem wymienionego tu problemu).

Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.

Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 349 postów

Napisano 03 lutego 2020 - 15:10

A nie, czekaj - to dane z zegarka się nie zapisywały i każdy reset to wymazanie tego wszystkiego z Activity. Przepraszam za zamieszanie.

• cronopioverde lubi to

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych