poddałem w końcu aktualizacji mojego iPhone X do iOS 13, jednak aktualizacje nie może się
Pozdrawiam
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 15 listopada 2019 - 11:35
Napisano 15 listopada 2019 - 11:56
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 15 listopada 2019 - 12:23
DFU próbowałeś?
Doczytuje obecnie i widzę, że tryb awaryjny (power + volume down) to coś innego niż DFU, tak? Jeśli tak to muszę spróbować zrobić to z DFU.
Napisano 15 listopada 2019 - 12:33
To jest coś innego. Jakiś czas temu miałem ten sam problem. DFU rozwiązał problem.
Napisano 15 listopada 2019 - 13:31
To jest coś innego. Jakiś czas temu miałem ten sam problem. DFU rozwiązał problem.
Napisano 15 listopada 2019 - 20:18
Pierwsza odpowiedź google
Wprowadzenie w tryb DFU (odtworzenie iPhone’a)
Jest to bardzo ważna funkcja, która pomoże nam poradzić sobie z “padniętym” iPhonem.
- Podłączamy naszego iPhone’a do komputera za pomocą kabla Lightning;
- Włączamy aplikację iTunes na naszym komputerze (Windows/Mac);
- Wciskamy raz przycisk plus (poogłaszanie) potem raz przycisk minus (ściszanie)
- Niezwłocznie wciskamy przycisk Power i trzymamy go przez 10 sekund aż ekran stanie się czarny;
- Nie puszczając przycisku Power, wciskamy i trzymamy przycisk minus (ściszanie) przez 5 sekund;
- Teraz puszczamy przycisk Power, ale dalej trzymamy przycisk minus (ściszanie) przez kolejne 5 sekund;
- Jeżeli ekran pozostaje nadal wygaszony, iPhone został poprawnie wprowadzony w tryb DFU. W aplikacji iTunes pojawi się stosowny komunikat, a my będziemy mogli naprawić nasze urządzenie
Napisano 18 listopada 2019 - 08:22
Pierwsza odpowiedź google
Tylko, że iPhone w bootloopie sam się cały czas restartuje, poradziłem sobie z trybu recovery bo tam był stabilny i rozpocząłem opisaną procedurę. Problem dalej występuje. Coś jeszcze można spróbować czy po prostu przy aktualizacji stał się denatem?
Napisano 18 listopada 2019 - 08:37
Tylko, że iPhone w bootloopie sam się cały czas restartuje, poradziłem sobie z trybu recovery bo tam był stabilny i rozpocząłem opisaną procedurę. Problem dalej występuje. Coś jeszcze można spróbować czy po prostu przy aktualizacji stał się denatem?
Telefon jest po prostu walnięty fizycznie i nadaje się do serwisu, a że to się stało podczas aktualizacji to zbieg okoliczności.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych