Witam,
Przesiadłem się z 6S na XS Maxa i mam pewien problem - chyba, że ten nowy typ tak ma...
Otóż zamykam kontakty przesunięciem do góry.
Gdy chcę ponownie zadzwonić, wchodzę na kontakty i znów mam przed oczami ten sam kontakt (wiem, za dużo kontaktów ).
Muszę wrócić strzałką i wybrać nowy. Sytuacja jest podobna cały czas. Nawet, jak dzwoniłem na konkretny numer dzień prędzej, następnego dnia przy wybieraniu kontaktów wyświetla się ten, który wybrałem wcześniej...
To samo zauważyłem przy notatkach.
Robię nową notatkę, potem wychodzę na główną stronę notatek, żeby mieć podgląd na wszystkie. Zamykam.
Wchodzę następnego dnia ponownie i... mam przed oczami notatkę napisaną pół roku temu. Znowu wchodzę na główną stronę notatek. Zamykam. Wchodzę ponownie - mam znowu notatkę sprzed pół roku. Musiałem ją zablokować hasłem, żeby mi do niej automatycznie nie wchodziło...
Co jest grane? To chyba tak nie powinno być, z logicznego punktu widzenia, bo ani to ułatwienie ani szybkość...
Chciałem nagrać film ekranu, ale jak na złość teraz jest wszystko OK. Zdarzyło mi się to może raz, ale to jeszcze przed nagrywaniem jak wszystko na nowo pozamykałem... Natomiast wiem, że problem powróci na pewno.