Nakładaliście szkło hartowane, czy ryzykujecie i korzystacie z telefonu bez? Czytałem, że ponoć 11 ma bardzo delikatny ekran, są rożne doniesienia, że po kilku dniach normalnego, ostrożnego użytkowania, pojawią się rysy i to dosłownie rysy, a nie mikroryski. Widziałem wiele zdjęć na potwierdzenie takiego stanu rzeczy. Ja mam swojego od poniedziałku, dmucham, chucham, kładę "twarzą" do podłożona (mam etui) i jak dzisiaj się uważnie przyjrzałem pod światłem, to widać twie mikroskopijne kropeczki. Postanowiłem, że chyba nie będę kusił losu i zaopatrzę się w szkło. Posiadam etui Spigen Liquid Crystal ( https://cutt.ly/heuykoH ) i zastawiam jakie szkło będzie od niego pasowało? Nie chciałbym żeby ramki od etui je podważały, możecie coś polecić pod tego Spigena?
Po zwróconej 11-stce zostały mi trzy z czterech szkła jakiejś chińskiej marki Beikell zakupione przeze mnie na Amazon. Trzy z czterech bo jedno zużyłem (a co za tym idzie przetestowałem) żeby nie uszkodzić ekranu. Szkło rewelacyjnie się nakłada, warstwa klejąca rozprowadza się samodzielnie i idealnie bez żadnych bąbelków (no chyba że w międzyczasie dostanie się kurz na ekran). Szkło swoimi krawędziami minimalnie przekracza wewnętrzną część czarnej ramki także nie powinno być problemów z montażem przy używaniu jakichś grubych etui. Jakbyś był zainteresowany zakupem to skontaktuj ze mną poprzez forumowy komunikator.
Użytkownik mkamelg edytował ten post 07 października 2019 - 22:44