Przepraszam, że się wtrącę.
Jak dostać zniżkę edukacjną 11%. Sprawdzałem teraz Cortland i jest 6% dla uczniów, 8% dla nauczycieli i pracowników naukowych.
11% jest na promocję back to school jeśli dobrze pamiętam
A co do ostatniego postu autora. Długi i gdyby tak dopasowywać pod każdą rzecz trochę by to zajęło. Zresztą ty tak na serio z tą przednią kamerą? Przecież nikt ci nic starego nie wciska. To ile Apple daje wsparcia wiadomo więc wystarczy policzyć kiedy dany model wyszedł. Zresztą jasnowidzami nie jesteśmy i nikt nie przewidzi jakichś dziwnych ruchów ze strony producenta. Podejrzewam że wybór między iP8/8+/X oraz nowszym Xr.
Co do komputera. Skoro masz 15" to przesiadka na 12" może być szokiem. Po co ci wiedzieć ile mniejszy jest taki ekran? Nic to nie da. Trzeba się przejść i sprawdzić samemu bo dla mnie pisanie na 13" jest takie sobie więc w pracy mam ekran zewnętrzny. Kolega użytkujący cały dzień komputer wybrał 15". Inni męczą się na 12" choć uważają ze spoko. Kazdy ma swoje widzi mi się.
Wymagania jeśli chodzi o moc są praktycznie żadne więc każdy sprzęt to pociągnie.
Edited by kristof461, 01 August 2019 - 14:10.