Gregory, dnia 10 Wrze 2019 - 10:51, napisał: 
Pewnie ktoś zainstalował betę Cataliny na dysku wewnętrznym, Catalina podzieliła dysk na dwa woluminy (system i dane), potem dysk nie został prawidłowo wymazany i po powrocie do Mojave cały czas widać te dwa woluminy.
Ja bym sprawdził, co na nich jest, bo skoro to Mojave, to pewnie jeden wolumin jest pusty, a na drugim jest cała zawartość. No i usunąłbym ten pusty.
Też tak wczoraj uczyniłem. Ten wirtualny usunąłem. I wszystko jak działa do tej pory.
Gregory, dnia 10 Wrze 2019 - 10:51, napisał: 
Pewnie ktoś zainstalował betę Cataliny na dysku wewnętrznym, Catalina podzieliła dysk na dwa woluminy (system i dane), potem dysk nie został prawidłowo wymazany i po powrocie do Mojave cały czas widać te dwa woluminy.
Ja bym sprawdził, co na nich jest, bo skoro to Mojave, to pewnie jeden wolumin jest pusty, a na drugim jest cała zawartość. No i usunąłbym ten pusty.
Z tego co mówił gość od którego odkupiłem że ten wirtualny pozostał po tym jak użył boot camp do instalacji windowsa. Czy bete instalował nie wiem.
ftpd, dnia 10 Wrze 2019 - 11:26, napisał: 
Albo jest na nim Catalina ;-)
Pobrałem z appstore instalke mojave i zainstalowałem przez pendriva. Więc chyba jest Mojave przynajmniej taką mam nadzieję.