Coś jest nie tak z baterią a raczej systemem, położyłem się spać ok 00:30 położyłem telefon na ładowarce ale najwyraźniej musiałem źle położyć, bo tel się nie ładował całą noc. Ale do rzeczy kładąc się spać miałam jakieś 52-50% o 7:15 mam pierwszy budzik i potem włączam drzemki ostatni budzik który wyłączam jest chwile po 8 rano. Ku mojemu zdziwieniu bateria pokazywała, że ma 20% i jest czerwona, sprawdziłem w użyciach baterii i okazało się, że między 2-3 rano użycie Siri było 100% a potem od 3-7 nic się nie działo... czyli od ok 00:30 do pierwszego budzika zniknęło mi ok 30% baterii. Będę musiał to po testować przez weekend.. aby dokładnie to obadać, rozumie 5% przez noc czy nawet mniej ale 30% no sorry widać, że coś jest nie tak.
Jeszcze jedna sprawa, czy ma ktoś może tutaj Orange Flex? pytam bo wczoraj się zarejestrowałem wybrałem nr telefonu pakiet i gdy doszedłem do wyboru sim była tylko opcja fizycznej karty sim dostarczonej przez kuriera lub wziętej z salonu?.. podobno od samego początku Orange Flex wspiera esim lecz u mnie ta opcja się nie pojawia telefon to iPhone XR, czy to możliwe, że to wina iOS13
Użytkownik iLuk45z edytował ten post 28 czerwca 2019 - 08:56