Możecie mi pomoc w wyborze AW 4 ? Mianowicie mam dość szczupły nadgarstek (14,7 cm) i wolałabym zdecydować się na wersje 44, zależy mi na lepszej baterii i większej ilości informacji, lecz nie chciałabym aby zegarek mi „wadził” :/ czy może ktoś mi pomoc dokonać wyboru, czy mimo większych gabarytów zegarek nest wygodny ? W sklepie mierzyłam obydwie wersje lecz przez zamontowane zabezpieczenie nie jestem w stanie ocenić czy będzie ok. Biały wersja 40 czarny 44.

Apple Watch 4 40 czy 44
Posted 28 March 2019 - 18:44
Możecie mi pomoc w wyborze AW 4 ? Mianowicie mam dość szczupły nadgarstek (14,7 cm) i wolałabym zdecydować się na wersje 44, zależy mi na lepszej baterii i większej ilości informacji, lecz nie chciałabym aby zegarek mi „wadził” :/ czy może ktoś mi pomoc dokonać wyboru, czy mimo większych gabarytów zegarek nest wygodny ? W sklepie mierzyłam obydwie wersje lecz przez zamontowane zabezpieczenie nie jestem w stanie ocenić czy będzie ok. Biały wersja 40 czarny 44.
Posted 28 March 2019 - 18:57
iPhone 12 mini iPhone 5s iPad 8 th HomePod mini
Posted 28 March 2019 - 20:43
Posted 29 March 2019 - 09:57
Tez tak mi się wydaje ze wyglada lepiej. Tylko ja jednak wolałabym ten większy z tym ze chciałabym się dowiedzieć jak to jest z użytkowaniem ? Czy zegarek przylega na ręku i jak układają się opaski ? Może ktoś ma zdjęcie ?
Ale to będzie śmiesznie wygldać
Posted 29 March 2019 - 10:30
Ja poszedlem na kompromis i kupilem S3, 42mm Idealny na chudy nadgarstek
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users