Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

GOOGLE MAPS

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 Korzon000

Korzon000
  • 4 posts

Posted 27 March 2019 - 11:24

Witam.
Od razu pisze ze jestem tu nowy i nie wiem czy to pytanie sie juz pojawilo, przyjamniej ja go nie znalazlem. Jezeli tak to z góry przeprszam. 

Mianowicie mam pytanie, najczesciej używam nawigacji GOOGLE MAPS, ale brakuje mi ograniczen prędkości, ewentualnie fotoradarów.
Stąd moje pytanie czy moze ktos ma jakis patent jak mozna bylo by w google map włączyć ograniczenia prędkości? 
Wiem ze na androidzie ludzie czesto korzystają rownoczesnie z RYSKA i plywającej ikony ograniczenia predkości. Niesety na IOS jest zbyt stara wersja RYŚKA i to nie dziala.
Może ktos zna jakis program lub patent który fajnie zdaje egzamin?

Pozdrawiam.

#2 sevecc

sevecc
  • 773 posts
  • SkądWłocławek

Posted 27 March 2019 - 11:43

Nie da się, Google dopiero nad tym pracuje z tego, co czytałem.

Spróbuj Waze - jest to bardzo dobra nawigacja i ma to wszystko o co pytasz :) 

iPhone 13 Pro Max /  Watch S4 / MacBook Pro 2020 / iPad Air 4th gen.

#3 angelares

angelares
  • 912 posts
  • Skądona taka blada?

Posted 28 March 2019 - 08:36

Janosik

#4 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1826 posts

Posted 28 March 2019 - 09:28

Też czekam na te zmiany i wyświetlanie ograniczeń - sam włączam w tym celu nawigację fabryczną samochodu, która do nawigowania nie umywa się do Googla, ale pokazuje ograniczenia.... 

#5 KorasV

KorasV
  • 4 posts

Posted 29 July 2020 - 14:30

Cześć, nie będę zakładał kolejnego tematu, skoro mój problem również dotyczy GM. A mianowicie, mam problem z osią czasu w mapach googlowych tzn nie pokazują się żadne dane historyczne. GM mają dodany dostęp do lokalizacji, na koncie google też wszystko włączone. Czy u Was działa oś czasu? 

Dodam, że trasy nie zapisują się nawet gdy korzystam z GM jako nawigacji, co jest jeszcze bardziej dziwne.

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24174 posts

Posted 29 July 2020 - 14:34

Zdecydowanie będziesz. Twój 'problem' jest zupełnie niezwiązany z tym tematem, a w dodatku ten ma obrzydliwy tytuł.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users