Aktualizacja i-Easy Drive
Napisano 26 stycznia 2019 - 23:53
Napisano 27 stycznia 2019 - 01:23
Oryginalna aplikacja mogła być usunięta, jest szansa, że będzie w historii zakupów w App Store.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 27 stycznia 2019 - 12:05
A czy jest jakaś szansa przekopiowania aplikacji z jednego iphone na drugi ? Nawet po podłączeniu iphone do iTunes nie widzi wersi 1.0 i-Easy Drive natomiast po podłączeniu iphone z wersia 4.3.1 jest normalnie widoczna w iTunes
Użytkownik tomas1k edytował ten post 27 stycznia 2019 - 12:06
Napisano 27 stycznia 2019 - 15:45
Sprawdzałem i znalazłem tylko nie bardzo wiem co mogę z tym zrobić ?
A czy jest jakaś szansa przekopiowania aplikacji z jednego iphone na drugi ? Nawet po podłączeniu iphone do iTunes nie widzi wersi 1.0 i-Easy Drive natomiast po podłączeniu iphone z wersia 4.3.1 jest normalnie widoczna w iTunes
Załączone pliki
Napisano 27 stycznia 2019 - 16:30
W App Store, w sekcji zakupione aplikacje. Nie w przeglądarce.
Napisano 27 stycznia 2019 - 17:21
Wchodzę w ustawienia / Apple ID /iTunes Store i app store / apple id / pokaż aple id / historia zakupów / tam po dacie docieram do pobrania i-easy drive tak jak załączonych fotkach wyżej .
Czy mam inaczej szukać ?
Użytkownik tomas1k edytował ten post 27 stycznia 2019 - 17:24
Napisano 27 stycznia 2019 - 17:36
Otwórz App StoreWchodzę w ustawienia / Apple ID /iTunes Store i app store / apple id / pokaż aple id / historia zakupów / tam po dacie docieram do pobrania i-easy drive tak jak załączonych fotkach wyżej .
Czy mam inaczej szukać ?
Sekcja Dziś
Twoje zdjęcie w prawym górnym rogu
Kupione
Moje zakupy
Nie na tym IPhone
Napisano 27 stycznia 2019 - 18:18
Nie mam .
Dopisze może troszkę więcej szczegółów , mam iphone 6 plus i po pobraniu aplikacji 09.01.2018r używałem i było wszystko super . Pobrałem tez na drugi iphone 6 i tez działało ok.
po wykasowaniu przez pomyłkę aplikacji i-easy drive w iphone 6 plus chciałem pobrac ją ponownie i juz w app store jest tylko wersia 1.0 która nie działa. Szukam tam gdzie mi podpowiada Mikołaj i nie stery nie ma jej tam znalazłem ją tylko tm gdzie opisałem wyżej. Może jest możliwość zebym ja przerzucił z iphone 6
Napisano 27 stycznia 2019 - 19:49
Ten sam autor ma jeszcze https://itunes.apple...1406769790?mt=8
Napisano 27 stycznia 2019 - 22:16
Dzięki ale nic z tego też wersja 1.0 i nie łączy sie z pendrive
Napisano 27 stycznia 2019 - 22:28
Masz tą samą sytuację w komentarzach. Nie możesz zarchiwizować iphonea i z archiwum itunes wyciągnąć .ipa z aplikacją i wgrać na 2 telefonie?
Napisano 27 stycznia 2019 - 23:07
Naprawdę nie wiem jak sobie z tym poradzić
Nawet po podłączeniu iphonea 6 do iTunes jest widoczna aplikacja w wersji 4.3.1 * Udostępnianie plików * a po podłączeniu iphone 6 plus nie widać i-Easy Drive wersji 1.0
Napisano 28 stycznia 2019 - 00:14
Masz tą samą sytuację w komentarzach. Nie możesz zarchiwizować iphonea i z archiwum itunes wyciągnąć .ipa z aplikacją i wgrać na 2 telefonie?
1. Jest app slicing, więc aplikacja z jednego iPhone'a nie musi „pasować” do innego.
2. Przede wszystkim, skąd niby IPA miałaby się wziąć w backupie iTunes? Aplikacje nie są zrzucane na dysk komputera. To jest przecież w pierwszej linijce wyłączeń „co nie jest zapisywane” na stronie wsparcia Apple...
https://support.appl.../en-us/HT204136
Moja rada dla @tomas1k - skontaktuj się z producentem tego wynalazku, niech Ci powie co ściągnąć, czemu nie może działać itp.
A i jeszcze - jak kupiłeś nowego iPhone'a, to odtwarzałeś kopię zapasową (nieważne czy iCloud czy iTunes), czy konfigurowałeś jako nowy?
Użytkownik winmaciek edytował ten post 28 stycznia 2019 - 00:16
Napisano 28 stycznia 2019 - 02:57
Moze zle się wypowiedziałem na początku na obu iphone ta aplikacja działała tylko przez przypadek z iphone 6plus została usunięta i jak pobierałem nowa już mogłem pobrać tylko z wersia 1.01. Jest app slicing, więc aplikacja z jednego iPhone'a nie musi „pasować” do innego.
2. Przede wszystkim, skąd niby IPA miałaby się wziąć w backupie iTunes? Aplikacje nie są zrzucane na dysk komputera. To jest przecież w pierwszej linijce wyłączeń „co nie jest zapisywane” na stronie wsparcia Apple...
[url="[url]https://support.apple.com/en-us/HT204136"]https://support.apple.com/en-us/HT204136[/url][/url]
Moja rada dla @tomas1k - skontaktuj się z producentem tego wynalazku, niech Ci powie co ściągnąć, czemu nie może działać itp.
A i jeszcze - jak kupiłeś nowego iPhone'a, to odtwarzałeś kopię zapasową (nieważne czy iCloud czy iTunes), czy konfigurowałeś jako nowy?
Jeśli chodzi o przywrócenie miałem zrobiona kopie na której nie było tej aplikacji . Co dziwne jeszcze tylko dopisze ze sprawdzałem w historii zakupów w iPhone 6 gdzie aplikacja cały czas jest i dobrze działa nie ma jej w historii zakupów w App Store - dziwne .
Jeśli chodzi o sprzedawcę tego wynalazku kupiłem to gdzieś na fb i nie mam namiarów na niego już szukałem bo tez szukałem tam pomocy
Napisano 28 stycznia 2019 - 08:14
Jeśli chodzi o sprzedawcę tego wynalazku kupiłem to gdzieś na fb i nie mam namiarów na niego już szukałem bo tez szukałem tam pomocy
Tego to ja zupełnie nie rozumiem. Co to znaczy kupiłeś na FB? Poza App Store?
Napisano 28 stycznia 2019 - 09:40
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych