OT
@effe - bywasz na Śląsku?
Polubiłem tego Note'a 9, na pewno zostanie ze mną dłużej niż 2 m-ce, a whisky bym z Tobą wypił
ha ha dobre
Też chętnie bym wypił, ale niestety na śląsku nie bywam
Edited by effe, 05 October 2018 - 10:27.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 05 October 2018 - 10:27
OT
@effe - bywasz na Śląsku?
Polubiłem tego Note'a 9, na pewno zostanie ze mną dłużej niż 2 m-ce, a whisky bym z Tobą wypił
ha ha dobre
Też chętnie bym wypił, ale niestety na śląsku nie bywam
Edited by effe, 05 October 2018 - 10:27.
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Posted 05 October 2018 - 10:30
No to będziemy się martwić za trochę ponad miesiąc
Najwyżej kumpla z wojska przy okazji odwiedzę
„Czemu masz ten uśmiech tylko kiedy trzymasz iPhone?”
Posted 05 October 2018 - 10:34
Za 3-4 tygodnie się uspokoi, jak pojawi się XR. XS pójdzie w margines sprzedaży. Coś mi się zdaje, że to będzie najgorzej sprzedający się model od lat. Przejście z X nie ma najmniejszego sensu (pomijam pasjonatów:)). Ci co chcieli XS, a mieli coś starszego to do tego czasu kupią, a później wszyscy rzucą się na XR.
No nie wiem. XR może się okazać po prostu zbyt duży dla wielu osób. Jeśli ktoś wcześniej celowo wybierał serię bez plusa nie ze względu na cenę, a na wielkość właśnie, to obecnie wielkiego wyboru nie ma.
Posted 05 October 2018 - 11:51
Edited by adif1, 05 October 2018 - 11:54.
Posted 05 October 2018 - 11:52
Pytanie czy tez zauważyliście ze xs dość mocno się grzeje?
Przesiadłem się z 8 plusa i jest różnica ogromna
Nie używam ani snapchata , messengera , użytkuje go identycznie jak 8 plus a ten tu jest mega gorący
Rozumiem nowszy cpu no ale czy różnica jest aż tak duża?
Posted 05 October 2018 - 11:55
Posted 05 October 2018 - 14:42
Mój 7 Plus czasem grzał się przy aparacie.
XS Max nie czyni takich ekscesów. Kurzu przy obiektywie nie ma.
Posted 05 October 2018 - 15:13
Posted 05 October 2018 - 15:25
O wyższości 8 plus czy XS max powinien rozstrzygnąć turniej w ping ponga. Jak się płaci to się ma urządzenie wielofunkcyjne
Posted 05 October 2018 - 16:21
Po dluzszym tescie Xs Max. Ekran super. Zadnych uwag, moze to, ze szokujaca jest roznica miedzy
True Tone On i Off. Wrecz mozna powiedziec: Zolty-Niebieski. Flicker - nie widze.
Super jakosc, swietnie lezy w reku. Jest mniejszy od Plusa, kolejna niespodzianka na plus
Szybkosc - nie widze zadnej roznicy miedzy 7+, 8+ a Max. Kompletnie zadnej. Moze jakies tam
milisekundy na klik, ale w praktyce jak dla mnie to samo. Camera ewidentnie przesunieta na HDR look,
zdjecia czesto szaro-szare, czego osobiscie nie znosze. Rozumiem, ze za malo czasu spedzilem,
w najgorszym wypadku przerzuce sie na jakis app zamiast domyslnej Camera.
Jedyne pozostajace pytanie to problemy z wifi/LTE. Rozumiem, ze ladowanie juz poprawili,
rozmazywanie front camera obiecali pol-oficjalnie poprawic. Pozostaje problem z antena.
Jestem do Grudnia w NYC, wiec mam czas. Ale pierwsze wrazenia zdecydowanie lepiej niz myslalem.
Posted 05 October 2018 - 16:26
AOS ma w tym roku dużego minusa. We wtorek zleciłem wymianę, w środę rano kurier odebrał XS. Do dzisiaj nie wysłali, a data na stronie Apple dziś się zmieniła na 15-17 października (wcześniej było 11-17). Co prawda konsultant zapewniał, że będzie szybciej, bo to wymiana, ale jednak... Przy wymianie 4S wysyłali od razu nowego, przy wymianie Macbooka - w dniu, w którym kurier odebrał. Rok temu też było jakoś szybciej. W poniedziałek kurier odebrał, w piątek miałem nowy telefon. Przecież to nie moja wina, że dostałem uszkodzony telefon.
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2
Posted 05 October 2018 - 16:44
MBP Retina 15 2014 | iP X Space Gray | Apple Watch S4 | Airpods Pro
Posted 05 October 2018 - 16:52
Tak swoją drogą, czy ktoś sprawdzał, czy etui Puro pasują do XS? Bo ktoś tu narzekał, że etui od X nie pasuje do XS z powodu aparatu, ale widzę, że Puro sprzedaje te same do X/XS. One są bardzo fajne, bo 1) minimalnie pogrubiają telefon 2) są tanie.
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2
Posted 05 October 2018 - 17:08
Po dluzszym tescie Xs Max. Ekran super. Zadnych uwag, moze to, ze szokujaca jest roznica miedzy
True Tone On i Off. Wrecz mozna powiedziec: Zolty-Niebieski. Flicker - nie widze.
Super jakosc, swietnie lezy w reku. Jest mniejszy od Plusa, kolejna niespodzianka na plus
Szybkosc - nie widze zadnej roznicy miedzy 7+, 8+ a Max. Kompletnie zadnej. Moze jakies tam
milisekundy na klik, ale w praktyce jak dla mnie to samo. Camera ewidentnie przesunieta na HDR look,
zdjecia czesto szaro-szare, czego osobiscie nie znosze. Rozumiem, ze za malo czasu spedzilem,
w najgorszym wypadku przerzuce sie na jakis app zamiast domyslnej Camera.
Jedyne pozostajace pytanie to problemy z wifi/LTE. Rozumiem, ze ladowanie juz poprawili,
rozmazywanie front camera obiecali pol-oficjalnie poprawic. Pozostaje problem z antena.
Jestem do Grudnia w NYC, wiec mam czas. Ale pierwsze wrazenia zdecydowanie lepiej niz myslalem.
Czujesz różnice w wymiarze, gdzie Xs Max jest na długość i szerokość odpowiednio 0,9mm i 0,7mm mniejszy?
Posted 05 October 2018 - 17:13
Czujesz różnice w wymiarze, gdzie Xs Max jest na długość i szerokość odpowiednio 0,9mm i 0,7mm mniejszy?
mam czule palce LOL. Na serio, moim zdaniem zdecydowanie czuc roznice.
Posted 05 October 2018 - 17:31
mam czule palce LOL. Na serio, moim zdaniem zdecydowanie czuc roznice.
Zdecydowanie wierzę, że masz tak czułe palce które są w stanie taką różnicę zauważyć. Grubość też? Xs Max jest o 0,2mm grubszy.
Edited by Molimo, 05 October 2018 - 17:31.
Posted 05 October 2018 - 19:09
czy można gdzieś kupić iPhone xs od reki? bo to sa jakieś jaja..nigdzie nic o dostępności szybkiej,,,
MacBook Pro 2017 , IPhone 8 (Silver 64)
Posted 05 October 2018 - 19:22
czy można gdzieś kupić iPhone xs od reki? bo to sa jakieś jaja..nigdzie nic o dostępności szybkiej,,,
iPhone 15 Pro
Posted 05 October 2018 - 19:27
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Posted 05 October 2018 - 19:29
ale czy sa salony gdzie można kopic ? bo cortland,,,to porażka
,,,
MacBook Pro 2017 , IPhone 8 (Silver 64)
Posted 05 October 2018 - 20:07
dasz radę zrobić zdjęcie tych drobinek kurzu?, ciekaw jestem jak to wyglada bo u mnie na szczęście? Nic nie ma lub nie widzę tego kolor to space grayMój xs ma po kilka drobin kurzu w obu obiektywach!!wkurza mnie to strasznie. Wymienia mi telefon jak go oddam??
Szklo już naklejone i następna 100 w plecy jak trzeba będzie oddać a potem jeszcze znowu kupić szkło!!
Posted 05 October 2018 - 20:08
MBP Retina 15 2014 | iP X Space Gray | Apple Watch S4 | Airpods Pro
Posted 05 October 2018 - 20:13
w emag mają w magazynie https://www.emag.pl/...TBSVBBM/#256 GB
Posted 05 October 2018 - 20:14
Masz przecież opcje dostawy do salonu i tam sobie odbierzesz. Chyba że nie masz salonu w swoim mieście.ale czy sa salony gdzie można kopic ? bo cortland,,,to porażka
,,,
iPhone 15 Pro
Posted 05 October 2018 - 20:50
dasz radę zrobić zdjęcie tych drobinek kurzu?, ciekaw jestem jak to wyglada bo u mnie na szczęście? Nic nie ma lub nie widzę tego kolor to space gray
standard oglądałem xs i xs max w salonie i obydwa miały kurz pod szkłem aparatu .. mój x też ma i narazie nie zmieniam. szkoda nerwów i wogole.. dziwne kąty widzenia. szybko zmienia kolor na różowy
MacBook Pro 13 M1 | iMac 5K 27" 2017 | iPhone 12 Pro 128GB | ATV 3 gen | iPad Air Space Gray WIFI
0 members, 1 guests, 0 anonymous users