i otrzymałem swoje X i po dwóch dniach go odesłałem wracam do S9+. To nie żaden hejt tylko moje subiektywne odczucie. Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz. Czy tylko mój egzemplarz miał taką przypadłość? Mianowicie stukając palcem czy lekko paznokciem po ekranie od dołu do środka ekranu odgłos był taki jakby to był jakiś tandetny plastik który nie przylega do samego wyświetlacza? Sądziłem, że się do tego przyzwyczaję, ale kiedy normalnie używałem telefon, klikając po ekranie wciąż słyszałem ten pusty odgłos. Czy w modelach Xs itp.jest tak samo? Nie nie jestem przewrażliwiony, ale żeby taki babol w telefonie za takie pieniądze? Mój ostatni iP to 7 używałem go przez 2 lata i nie przypominam sobie aby coś takiego miało miejsce?! Wybaczcie, ale S9+ wydaje się być lepiej wykonany o ekranie nie wspominając bo Amoled w X to jakaś porażka w porównaniu do S9. Może to wina rozdzielczości, nasycenia kolorów ale różnica jest kolosalna. Systemowa klawiatura, przeglądarka -za dużo by się rozpisywać nad różnicami Kolega wyżej dobrze napisał " wybierz system który bardziej Ci pasuje" i miał racje bo w moim odczuciu od iOS 11 wielu zmian nie zauważyłem. Wciąż bardzo brakuje mi możliwości wysłania wiadomości sms zgodnie z ustawionym harmonogramem co bardzo często używam. Wiem, że np. jutro będę musiał wysłać wiadomość do "Piotrek" więc piszę ją dzisiaj z wysłaniem na jutro o godz. 11 i po prostu już o tym zapominam. Wyłączam dzwonki przed pracą na 8h i o tym zapominam bo włączą mi się same po wyjściu z pracy. Wyszukiwanie kontaktu po dialerze itd,itd..... Takich możliwości jest całe mnóstwo, ale to chyba nie dział na moje konkluzje jeszcze raz tylko o tym plastikowym wyświetlaczu? Really?????
Użytkownik tomasov edytował ten post 19 lutego 2019 - 10:00