W Polsce Apple nie powinno wypuszczac aktualizacji.Ten narod zawsze na wszystko narzeka. U mnie na 8 wszystko elegancko.
Ale ja nie narzekam, tylko potwierdzam to co pisał madhunt3r ![]()
Generalnie wisi mi koło lolka czy to trwa 0,25 s dłużej, czy nie
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 26 marca 2019 - 13:45
W Polsce Apple nie powinno wypuszczac aktualizacji.Ten narod zawsze na wszystko narzeka. U mnie na 8 wszystko elegancko.
Ale ja nie narzekam, tylko potwierdzam to co pisał madhunt3r ![]()
Generalnie wisi mi koło lolka czy to trwa 0,25 s dłużej, czy nie
„Czemu masz ten uśmiech tylko kiedy trzymasz iPhone?”
Napisano 26 marca 2019 - 14:02
Użytkownik srogi-zdun edytował ten post 26 marca 2019 - 14:03
Napisano 26 marca 2019 - 14:29
Napisano 26 marca 2019 - 14:30
Przynajmniej jeden normalny. Chyba ze Slaska-
))
Użytkownik tomk925 edytował ten post 26 marca 2019 - 14:30
Napisano 26 marca 2019 - 16:11
Napisano 26 marca 2019 - 16:33
iPhone 11 Pro Max | Macbook Air 13
Napisano 26 marca 2019 - 16:51
To ja "stanę" po stronie tych którzy nie widzą/nie mają żadnego laga przy odblokowaniu telefonu czy też przy szybkim wejściu w aparat z ekranu zablokowanego.
Napisano 26 marca 2019 - 17:06
Napisano 26 marca 2019 - 17:19
Nie ma sensu kłócić się o takie głupoty ale trochę nie fair jest pisanie że na pewno wszyscy mają takiego czy innego laga bo nie masz wszystkich telefonów przed sobą tych wszystkich użytkowników którzy piszą o braku lagu żeby móc takim stanowczym tonem pisać że wszyscy mają tylko nie widzą bądź źle coś robią. Ja nie potrzebuję instrukcji do tego aby na siłę zauważyć jakiś lag u siebie.
Napisano 26 marca 2019 - 17:39
Napisano 26 marca 2019 - 17:53
Użytkownik zboras edytował ten post 26 marca 2019 - 17:53
Napisano 26 marca 2019 - 18:08
Nie wiem czemu tak jest ale to sytuacja podobna do tej z baterią. W tym temacie co jesteśmy na początku lutego jak wszedł iOS 12.1.4 też były głosy podzielone co do baterii(można poczytać, strona 93 i następne), jedni pisali że bateria szybciej schodzi niż na 12.1.3 inni natomiast tego nie doświadczyli. Czemu tak jest? - tego nie wiem. Ale żadna ze stron nie miała powodów żeby kłamać.
I zgadzam się że ten cały lag(jeśli ktoś go ma) to pierdoła ale po co wmawiać innym że mają go wszyscy. Ja nie próbuję nikomu wmawiać że Ci co go mają mają coś z telefonem bądź doszukują się na siłę problemów. Odkąd mam Xs i pierwszego iOS na nim zainstalowanego aż do teraz do wersji 12.2 odblokowanie przebiega u mnie tak samo, wszystkie czynności z tym związane wykonuje tak samo, dlatego gdybym nagle zauważył jakiś lag to bym napisał.
Napisano 26 marca 2019 - 18:17
Z pewnością kłamiemy bądź mamy problemy ze wzrokiemNie wiem czemu tak jest ale to sytuacja podobna do tej z baterią. W tym temacie co jesteśmy na początku lutego jak wszedł iOS 12.1.4 też były głosy podzielone co do baterii(można poczytać, strona 93 i następne), jedni pisali że bateria szybciej schodzi niż na 12.1.3 inni natomiast tego nie doświadczyli. Czemu tak jest? - tego nie wiem. Ale żadna ze stron nie miała powodów żeby kłamać.
I zgadzam się że ten cały lag(jeśli ktoś go ma) to pierdoła ale po co wmawiać innym że mają go wszyscy. Ja nie próbuję nikomu wmawiać że Ci co go mają mają coś z telefonem bądź doszukują się na siłę problemów. Odkąd mam Xs i pierwszego iOS na nim zainstalowanego aż do teraz do wersji 12.2 odblokowanie przebiega u mnie tak samo, wszystkie czynności z tym związane wykonuje tak samo, dlatego gdybym nagle zauważył jakiś lag to bym napisał.
iPhone 12 mini iPhone 5s iPad 8 th HomePod mini
Napisano 26 marca 2019 - 18:54
Ciekawe kiedy położą kres udostępnianiu aktualizacji, które w ogólnym rozrachunku niczego nie zmieniają. Liczę na mocne odświeżenie w iOS 13, ale coś czuję, że się przeliczę...
Napisano 26 marca 2019 - 19:02
Mam nadzieję, że 13-tka wniesie powiew świeżości.Ciekawe kiedy położą kres udostępnianiu aktualizacji, które w ogólnym rozrachunku niczego nie zmieniają. Liczę na mocne odświeżenie w iOS 13, ale coś czuję, że się przeliczę...
iPhone 12 mini iPhone 5s iPad 8 th HomePod mini
Napisano 26 marca 2019 - 19:45
Mam nadzieję, że 13-tka wniesie powiew świeżości.
Napisano 27 marca 2019 - 08:44
Safari
- Logowanie w witrynach następuje teraz automatycznie po użyciu funkcji automatycznego wypełniania haseł.
Wg oficjalnych zmian jest to. Jak to włączyć? Na macu po automatycznym uzupełnieniu loginu i hasło nie muszę już klikać zaloguj się, samo się loguje, zaś na iOS to nie działa, jak to włączyć, działa wam?
Napisano 27 marca 2019 - 08:47
A jak włączyć taką opcję na macu?
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Napisano 27 marca 2019 - 08:47
Trudno w to wierzyc, skoro np. nawet wczoraj przy 12.2 opis głównych zmian na początku przy instalowaniu to jakieś nowe animoji,obym się mylił.
Trochę to śmieszne, że najważniejszą zmianą jest dodatnie czterech zwierząt (animoji). Czasem mam wrażenie że aktualizuję jakąś zabawkę dla gimbazy (z całym szacunkiem), a nie telefon.
iPhone 12 Pro, MacBook Pro, iPad Air, Apple Watch, AirPods, AppleTV
Napisano 27 marca 2019 - 08:49
A jak włączyć taką opcję na macu?
Wiesz co po aktualizacja na macu nic nie włączałem działa, zaś na iOS nie z face id się loguję.
Napisano 27 marca 2019 - 08:57
Na iOS też się loguję przez FID, ale po aktualizacji na Mojave muszę klikać na hasło, a potem zaloguj.
Napisano 27 marca 2019 - 09:05
na iOS powinno działać to tak jak na safari na macu. Klikam hasło i od razu się loguję nie musze klikać na zaloguj się. Domyślam się że taki był zamysł, ale na iOS po zeskanowaniu FID nadal muszę dać zaloguj się. Czyli jakis bug.
Napisano 27 marca 2019 - 09:07
No to ja muszę klikać i na macu i na iP.
Napisano 27 marca 2019 - 09:13
Napisano 27 marca 2019 - 09:38
U mnie od wczoraj tak właśnie to działa czyli po wybraniu hasła, skanuje moją twarz i automatycznie po tym procesie jestem zalogowany bez potrzeby klikania zaloguj jak było przed instalacją do 12.2na iOS powinno działać to tak jak na safari na macu. Klikam hasło i od razu się loguję nie musze klikać na zaloguj się. Domyślam się że taki był zamysł, ale na iOS po zeskanowaniu FID nadal muszę dać zaloguj się. Czyli jakis bug.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych