Korzystam parę dni z tej bety i naprawdę jest świetnie, tak powinien wyglądać ios 11 od samego początku. Jedynie mam problem jak reszta GPS, ostatnio dosłownie 5 min czekałem, żeby znalazłem dokładna pozycję a nie rozrzut 1 km 
Nie za bardzo rozumiem działanie trybu nie przeszkadzać, nie jestem pewien czy to na razie działa błędnie, np. można ten tryb włączyć, aby uruchamiał się automatycznie np. 23-5 ale nie zawsze chodzę spać o tych samych godzinach więc bezsensu. Korzystam z budzika tego "bedtime" nie wiem jak w polskim jest to zapisane, ale środkowa karta i teoretycznie widziałem powiadomienie, że powinien automatycznie przechodzić w tryb nie przeszkadzać, gdy wykryje, że śpię, ale niestety zauważyłem, że w nocy się nie przełącza. Można też w opcjach tego bedtime zaznaczyć, aby zawsze w tych określonych godzinach przechodził na tryb nie przeszkadzać, ale tutaj ten sam problem co w poprzednim, czasem za szybko włączy się ten tryb, bo jeszcze nie śpie.
No i jeszcze jedna z opcji z centrum sterowania po wciśnięciu 3d touch jest możliwość włączenia trybu do kolejnego rana, czy ktoś wie kiedy to się wyłącza tzn o której godzinie ?