Need for Speed Carbon
Rozpoczęty przez
wojciech23
, 18 lut 2008 18:14
30 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 sierpnia 2008 - 19:38
Na zwyklej kasie w hipermarkecie wyciagniesz nawet wiecej

Napisano 02 sierpnia 2008 - 19:42
no wyciągniesz więcej ale muszę sobie opłacić jeszcze rachunki i studia które nie są tanie ;[
Napisano 02 sierpnia 2008 - 19:58
Sorry, ale jak masz zamiar się wyżalać i szukać excuse'ów, to sobie daruj - chcemy Ci pomóc, ale na pewno publicznie nikt Ci nie powie jak zdobyć działającego pirata.
I tyle tej kwestii.
Napisano 03 sierpnia 2008 - 07:47
Sorry, ale jak*masz zamiar się wyżalać i szukać excuse'ów, to sobie daruj - chcemy Ci pomóc, ale na pewno publicznie nikt Ci nie powie jak zdobyć działającego pirata.
I tyle tej kwestii.
nie wyżalam sie tylko mowie ze na pewno z jednej wypłaty nie kupie sobie gry za 130zl tylko będę musiał odłożyć z jednej wypłaty polowe i z drugiej połowie. Co do piratów to miałem tylko Call of Duty i dostałam za to ostrzeżenie a z tym Carbonem nie wiem co jest grane, pożyczyłem od kumpla płytę z NFSC z wyglądu widać ze nie oryginalna ale twierdzi ze to jest jego kopia zapasowa bo oryginał mu sie zjebał.
Napisano 03 sierpnia 2008 - 09:15
w senie popsuł, zniszczył, uszkodził :/ w wolnym tłumaczeniu na normalny język Polskikopia zapasowa bo oryginał mu sie zjebał.
Napisano 03 sierpnia 2008 - 11:59
powiem ci że sam nie wiem co dokładnie mu sie stało z tą płytka powiedział tylko że mu sie ***** i tyle
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych