Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Need for Speed Carbon

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#26 chris.zurada

chris.zurada
  • 3 977 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 02 sierpnia 2008 - 19:38

Na zwyklej kasie w hipermarkecie wyciagniesz nawet wiecej ;)

#27 bl3jd

bl3jd
  • 11 postów
  • SkądTychy

Napisano 02 sierpnia 2008 - 19:42

no wyciągniesz więcej ale muszę sobie opłacić jeszcze rachunki i studia które nie są tanie ;[

#28 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 238 postów
  • Skąd3city

Napisano 02 sierpnia 2008 - 19:58

Sorry, ale jak masz zamiar się wyżalać i szukać excuse'ów, to sobie daruj - chcemy Ci pomóc, ale na pewno publicznie nikt Ci nie powie jak zdobyć działającego pirata. I tyle tej kwestii.

#29 bl3jd

bl3jd
  • 11 postów
  • SkądTychy

Napisano 03 sierpnia 2008 - 07:47

Sorry, ale jak*masz zamiar się wyżalać i szukać excuse'ów, to sobie daruj - chcemy Ci pomóc, ale na pewno publicznie nikt Ci nie powie jak zdobyć działającego pirata.

I tyle tej kwestii.

nie wyżalam sie tylko mowie ze na pewno z jednej wypłaty nie kupie sobie gry za 130zl tylko będę musiał odłożyć z jednej wypłaty polowe i z drugiej połowie. Co do piratów to miałem tylko Call of Duty i dostałam za to ostrzeżenie a z tym Carbonem nie wiem co jest grane, pożyczyłem od kumpla płytę z NFSC z wyglądu widać ze nie oryginalna ale twierdzi ze to jest jego kopia zapasowa bo oryginał mu sie zjebał.

#30 Rocik

Rocik
  • 213 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 sierpnia 2008 - 09:15

kopia zapasowa bo oryginał mu sie zjebał.

w senie popsuł, zniszczył, uszkodził :/ w wolnym tłumaczeniu na normalny język Polski

#31 bl3jd

bl3jd
  • 11 postów
  • SkądTychy

Napisano 03 sierpnia 2008 - 11:59

powiem ci że sam nie wiem co dokładnie mu sie stało z tą płytka powiedział tylko że mu sie ***** i tyle

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych